Det blir som det blir.

Ifall allt kommer gå som jag vill så kommer detta bli riktigt bra! Men oftast så går det ju inte som man vill, men kom igen nu. Detta ska funka.

Annars när jag gick med barnen till skolan i morse så var vädret underbart! Alldeles lagom och gött. Gloria kan nu också säga "jag vet inte" och "heja blåvitt" på svenska. Haha! Hon är faktiskt riktigt grym på svenska nu. När jag lämnar efter ett år kommer hon kunna prata flytande! Haha.


Tja köksbord och pool!


Söta!

Pusss

Loka

Dagen har varit chill. Barnen snälla och allt har rullat på. Har haft en grym träningsvärk sen igår, men ska snart träna igen. Det sägs väl att man ska träna bort träningsvärk? Haha.
Efter träningen blir det starbucks med Maria, en ny svensk tjej. Så det kommer bli kul, också alltid skönt att träffa lite folk!

Nu är det bara två veckor kvar tills Californa! Wohoo :)

Pusss

I'm sorry I can't afford a ferrari


Cee Lo Green - Forget you


Fans

Folk kan inte köra här i Arizona! Antingen så hittar dom inte gaspedalen eller så är dom alldeles förvirrade och åker i alla filer. Jag blir så frustrerad! Det är också lite skrämmande för de flesta som åker motorcyckel har inga skydd på sig. Jag har sett folk åka i shorts och en t-shirt på motorvägen. Ingen hjälm har dom heller. Förstår inte vad dom tänker med, dom välkommnar ju döden med öppna armar.

Det dör 6 personer i trafiken varje dag i Arizona. Sjukt.

Live Like We're Dying

Tänk på att hon är bara tre år nu!


Parkhäng

Idag blev det lite mys i en park i Tempe. I skuggan var det superskönt men när solen kom blev det alldeles för varmt! Men det var ändå riktigt skönt att bara vara ute, har inte kunnat vara ute på dom senaste tre månaderna. Det har helt enkelt varit för varmt.





Puss

Baseball

Det var faktiskt kul att kolla på baseball. Vi fick vara med om när dom öppnade taket,  vara på stora skärmen och fick se när en person från publiken sprang in på plan. Allt blev ju också lite bättre utav att Arizonas D-backs vann.


Arenan




Planen med taket stängt


Taket öppnas


Dom hade också en pool precis vid planen, så man kunde bada samtidigt som man kollade på baseball. Haha.


GRATTIS

Kära moster på din födelsedag!


-

Oj, det var ju inte meningen att det skulle så många bloggfria dagar. Tiden går verkligen fort här! Men idag har jag och Gloria bakat sugar cookies (känns som vi gör det hela tiden!).
Ikväll blir det cheesecake factory med massa andra au pairer, det är nämligen Annas och Fernandos sista dagar här i Arizona. På måndag drar dom vidare till New York och L.A.

Imon ska jag gå på en baseball match med min host family :) Fast alla säger att det är grymt tråkigt och att en match kan hålla på 5 timmar! Haha, det är väl tur att man har barnen med så man inte behöver vara där hela tiden. :) 

Om bara två veckor drar vi till California! Wohoo :D

Puss

Idag börjar det

Jag är taggad!


Drogar dessa låtar just nu


Olly Murs- Please Don't let me go


OneRepublic- Marchin on


OneRepublic- Good Life


3 MÅNADER

Under mina första 3 månader i USA har jag bl.a.:


Varit på Au pair skola med massa andra sköna människor


Sett New York vilket var Awesome!


Firat Svensk midsommar


Firat 4th of July med massa mat...


...och fyrverkerier


Sett Grand Canyon


Varit på Roadtrip till Antelope Canyon / Lake Paowell


Besökt Los Angeles där vi bl.a. fick se Hollywoodskylten...


...och Santa Monica


Shoppat


Hängt vid poolen


Testat Rootbeer float och gör inte om det.


Plockat Persikor


Nästan svettats ihjäl av värmen


 Spenderat mycket tid med dessa små busfrön!


Get Ready It's a New Day

Gårdagen var en chill dag. Men det behövs också ibland. Idag har jag au pair möte och vi ska åka skridskor! Haha. Men det kommer nog bli kul :) Då får man ju också svalka av sig lite med!
Sen måste jag till banken med. Tydligen är inte jag en resident här så jag får inte ha kvar mitt konto. SUCK! Måste åka och fixa detta, för jag vill inte att dom ska ta alla mina pengar!

Men med lite Gyllene Tider i bilen löser sig allt!

Puss

HELG

Jag börjar denna lördagen med att snart dra iväg till min kära danska och tyska för att lära dom lite göteborgska. GÖTT är bara förnamnet på detta.


En svensk, dansk och tysk.

PÖSS

All it takes is faith, trust and a little pixie dust

Jag drunkar i Peter Pan. Gloria älskar just nu Peter Pan och tittar på filmerna varje dag! Varje dag ska jag också berätta historier om Wendy, Michel and John eller Jane. Blir säkert uppemot 10 historier varje dag! Men jag får ju ivf träna min hjärna lite, haha.

Annars idag blir det middag men några tjejer. Mys! Funderar just nu på att cykla till affären för att köpa frimärken. Men om det är alldeles för varmt ute så... Men jag kan ju cykla snabbt så jag inte behöver vara ute lika länge! Haha.


Spontanitet...

...älskar jag! Det är en utav dom bästa sakerna som finns.


Spontanitet på högsta nivå var det en kväll i Juni. <3

Smarta Kids

Imorse när jag och Gloria hade lämnat av Delilah i skolan så såg jag en luftballong. Titta där sa jag till Gloria, vet du vad det är? Tänkte inte att en tre-åring visste vad det var. 
Men Gloria säger: Yes, That´s a hot-air ballon.
Haha blev lite paff att hon visste det! Men vad vet jag, kanske alla treåringar vet hur en luftballong ser ut.


Smartis

Good Life




OneRepublic- Good life.


<3



Healthful living

Jag gillar verkligen min kurs som jag läser på college. Detta är den första gången jag läser en kurs som jag faktiskt har användning av. Min lärare är störtskön och min klass är chill. Grymt bra val! Igår fick jag reda på att en blåbärsmuffins innehåller 620 kalorier! Det är verkligen sjukt.

Annars idag så har jag bara chillat. Ska snart hämta upp Gloria och då är det slut på friden.



Gott men ack så onyttigt.

Dagens Tips



tips från http://mangofisk.se 

We will walk

Dagen har bestått utav en två timmars biltripp till Scottsdale Fahsion Center. Vi var fem tjejer från fem olika länder, kul!
Nu blir det att åka till gymmet för att kolla lite på TV, haha.


Please Don´t let me go

Jag måste faktiskt fortsätta att tjöta om vädret, för det är underbart! Just nu är det bara 22 grader och för några veckor sedan vi denna tiden så stog tempen på 40 grader. Så detta är verkligen en stor skillnad! Och igår gick inte temperaturen upp över 40 grader någongång! Haha

Slut tjatat om vädret för denna gång. Idag blir det förhoppningsvis lite shopping och sen en liten mys/chill kväll. Sen tror jag att jag faktiskt ska ta en promenad nu, min plan att sova in gick inte så bra. Jag blev väkt utav Glorias skrik kl. 05.30. Underbart asså! Bästa väckningen pålänge.



PÖSS!


Kallare

Woho det börjar bli kallare nu! Ivf på morgonen. När jag gick ut i morse ( 6.30) så frös jag nästan, men bara nästan. Solen värmer fortfarande men i luften är det kallt. Så nu kan man vara ute på morgonen utan att svettas bort. 


Väder för Chandler, Arizona, USA

29°C
Aktuellt: Delvis molnigt
Vind: SV – 3 m/s
Luftfuktighet: 20 %
tors
Soligt
36°C | 19°C
fre
Soligt
36°C | 19°C
lör
Soligt
38°C | 23°C
sön
Soligt
40°C | 24°C

Camping och Peaches

I helgen var jag med min värdfamilj och campade. Dom åker varje år till detta stället för att plocka äpplen, men i år åkte dom lite tidigare för att plocka persikor också. Men vi ska tillbaka dit i början av oktober för att plocka äpplerna. Stället ligger ca 3 timmar härifrån och det var som en liten farm där man också kunde köpa frukost och allt möjligt.





Haha så söt!

Giftig

Familjens houskeeper hittade en stor spindel och min hostmum tror att den är giftig! Hon trodde att det var en brown recluse. Som tur vad såg inte jag den! Och jag vill inte se den heller, så tänker absolut inte googla på den.

Nu måste jag hämta Gloria. Och jag jobbar sent ikväll!

Puss


L.A

Okej nu kommer ett inlägg om L.A med lite bilder. Vi åkte den 7 timmar långa körningen till L.A på fredagen. När vi var påväg till L.A åkte vi också förbi Newport. Vädret var rätt så trist där och det var faktiskt inte jättemycket att se ( fast vi var ju bara i en liten del av Newport). Vi käkade lunch där för att sedan göra vidare mot Long beach. Vi stannade på en starbucks i Long beach och käkade lite. Sedan åkte vi till Hollywood för att hitta vårat hotell. Som låg precis på Hollywood blvd (där walk of fame ligger).

Lördagen drog vi och såg Hollywoodskylten, åkte till Beverly Hills och spanade in kändisarnas hus. Vi åkte också förbi Malibu och sedan tillbringade vi kvällen i underbara Santa Monica. Eftersom vi hade sett allt som vi ville se åkte vi direkt hem på söndagen.
Nu till bilderna:


Påväg!


Newport!




Hollywood Blvd!


Walk of Fame










Santa Monica!


Santa Monica!

Mer bilder finns på Facebook!

Pusss



Without you my heart is blue


Weezer- I want you to

BUS!

Varför finns det ingen bra kollektivtrafik i USA? Borde jag skicka in ett brev till president Obama om hur bra det är med kollektivtrafik? Eller kanske till Arizonas minister. Fast dom kommer aldrig fixa bra busstransport innan jag åker hem ändå. Nästa ställe jag flyttar till ska bannemig ha bra kollektivtrafik! Just nu skulle jag fasktiskt göra mycket för att ha västtrafik här. Ändå fast dom suger!

 


I wanna wake up in your arms

Sofia, you made it! Welcome to the Green Level.

Wohoo only 25 stars to go! Then I´m Gold level! Men det suger lite för det ända jag kan köpa på Starbucks är Ice Tea. För jag gillar inte vanlig te eller kaffe. Och eftersom dom inte har någon mjölk som jag kan dricka så... Aja hoppas rismjölk kommer snart!


The Way You Make Me Feel

Eftersom jag glömde min systemkamera i Anne-Sofies bil har jag inte kunnat lägga in några bilder. Och jag tycker det är tråkigt att berätta om vad vi gjorde om jag inte har några bilder att visa er... Men får kameran idag så alla bilder kommer imon! :) Annars har måndagen och tisdag rullat på som vanligt. Det börjar bli lite kallar här nu. När jag gick från min college klass runt 21.30 i måndags frös jag nästan. Men bara nästan.

Ska blir riktigt skönt när det blir lite kallt! Eller behagligt rättare sagt :).
Men jag hade ju visst den lilla kameran här. Så lite bilder kan jag bjuda på :).


Och med 4 timmar kvar till LA gick ACn sönder... Men som tur var fick vi den att funka igen. :)


Hollywood Blvd!


David Beckhams grind!


En souvenirshop

Resten av bilderna kommer imon!
Pusss<3


RSS 2.0