Root Beer and Ice Cream

Idag började jag kl 6.50 och jag skulle ge barnen frukost och göra alla morgonrutiner. Dagen började inte så bra då den minsta var rätt så jobbig, hon lyssnade inte på mig m.m. Men det blev bättre framåt förmiddagen. Btw såg i förra inlägget hur mycket stavfel jag hade gjort. Jag åt inte glass till frukost utan kokusnötmjölk med flingor. Kokusnötmjölken är mycket tjockare än havremjölk så den var helt okej.
Annars idag har vi varit hos tandläkaren med barnen, det var en upplevelse. Har bilder på hur det såg ut där, verkligen inte alls samma tråkiga vita väggar som i Sverige. Uatn där fanns det tv, tvspel och ett träd i mitten!
Imorgon ska jag fixa mitt körkort, jag hoppas bara att jag klarar testet men det tror jag att jag gör. 

Rebecca hade hört från Tina (hostmum) om en klassisk amerikansk sak man gör här, så idag skulle vi testa den. Man skulle hälla upp Root beer i ett glas (root beer är en läsk) och sen skulle man ha glass i. När man hällde i glassen bildades det massa skum. Min var inte så god eftersom jag hade kokusnötglass, men Rebecca sa att hon tyckte att hennes var god i varjefall. Av barnen var det bara Talia som vågade testa men hon tyckte inte heller om det. 
Klockan är snart 19 och det är 42 grader ute, Lovely! Jag försöker hitta ett gym jag kan gå på och så försöker jag att läsa lite körkortsteori men det går inte så bra... 
Hoppas det är bra med alla er där hemma! 

Puss och Kram. 

 
Såhär sin min gaderob ut nu! Får se hur den ser ut om ett år. haha.


Root Beer and Ice Cream!


Det blev mycket skum!


Hos tandläkaren, tv-spel hade dom bla.


Hos Tandläkaren, de hade ett träd i mitten av hela rummet! Inte riktigt förstårs, men ändå.


När man var färdig hos tandläkaren fick man en krona som man kunde stoppa in i en maskin och så fick man en leksak.




Måndag

Idag är första riktigt arbetsdag för mig. Det är mycket som ska fixas denna vecka så som körkortet m.m. Jag börjar jobba om en halvtimme kl.8.00 och slutar 16.30. Men jag tror det kommer gå bra. Igår så var vi först i kyrkan som var en helt annan än den där hemma. Man satt i typ en teater och så var det en scen där bandet spelade på. Det var inte ett tradionellt firande utan det var musik och lite teater och så. Sen efter kyrkan åkte och handlade. Affären var inte så ovanlig men dom hade mycket saker och väldigt många alternativ för gluten och mjölk intoleranta, så det var bra. Just det dom har kokusnötmjölk här! Och min hostmum sa att dom hade chokladgladd och kakdeg utan mjölk och mjöl! Den är gjord på kokosnötmjöl, ska testa den idag till frukost. 

När vi kom hem från affärern badade jag i poolen med tjejorna och dom var riktigt duktiga! Så nu har jag schemainlagda lektioner med dom, alltså jag ska lära dom att simma bättre! I lördags så följde jag mer Rebecca tills hennes kompis för dom firade midsommar där. Så det var både amerikaner och au pairer så det var lite kul, men alla au pairer ska åka snart så det var lite synd. 
Fick min allra första starbucks dryck i Lördags också! :) Nu ska jag gå och duscha och äta frukost för nu börjar jag snart! 


Shaken Ice Tea Passion!


I Kyrkan


Utanför Kyrkan. Det var varmt...

PUSS
                                  


BILDER


En del utav skolan


St Jospeh hall, där hade vi alla våra klasser


Lite utav klassrummet




Polisen, vi fick ha vår klass ute för att det var så varmt inne!


NYC!


NYC!


NYC+ Phoenix

NYC var Awesome! Vi var uppe på top of the rock och det var grymt! Man såg ut över hela manthattan och vädret var riktigt fint. Först gjorde vi en fyra timmars rundtur med bussen runt manhattan där man fick se allting, vi hade n guide som pratade och han var jättebra. Gjorde det intressant så det var riktigt kul att åka runt där.
Sen blev det top of the rock och efter top of the rock hade vi egen tid och då gick jag och några andra bara runt och tittade på allt. Bilder kommer senare när jag har hittat sladden, ligger någonstans i min väska men jag vet inte var..

Igår så kom jag till familjen. Mitt plan landade kl 20 phoenix tid. När jag kom ut från flygplatsen stod min hostmum där och väntade på mig. Barnen och deras nuvarande au pair hade varit och rest så dom kom med ett plan lite senare och på en annan terminal, så jag träffade dom när jag kom hem istället. Barnen var jättegulliga men trötta eftersom dom hade flygit en bra bit. Min hostmum och hostdad verkar också jättesnälla, så jag tror detta blir bra! Känns bara lite konstigt just nu att man är här. Men eftersom det var mörkt när jag åkte från flygplatsen igår så såg jag igenting om hur det såg ut. Jag får se vad vi hittar på idag klockan är just nu bara 7.30 här.

Igår när jag kom ut ur flyplatsen så slog världens värme emot mig! De sa på flyget att det var 42 grader klockan 8 på kvällen! Just nu stod det på nätet att det är 28 grader, får ta och gå ut och se om det är sant! Nu ska jag snart gå och se ifall jag hittar några människor i detta huset :).
Som sagt bilder kommer senare.

PUSS



Ännu en dag över!

Idag så har det varit en bättre dag än igår, vi har fortfarande haft lektioner hela dagarna och man blir riktigt trött på dom! Både pga för man är jetlegged och för att lektionerna inte är så jätteroliga, men vår lärare är väldigt bra så hon väger upp det dåliga lite. Maten är sådär, dom har ost i allting så jag kan typ inte äta någon mat men lite kan jag ju äta så jag överlever. Imon åker vi in till NYC och vi ska först på en 4 timmars guidad tur för att sen åka upp i the top of the rock ( rockefeller center) och sen så har vi ca en timme för oss själva.

Jag har sett eldflugor och idag var det jättemånga utav dom! Det är riktigt coolt att se dom. Vädret har idag fortfarande varit varmt och nu på kvällen är det sjukt fuktigt!
Internet försvann och lite utav det jag skrev försvann med så nu orkar jag inte skriva mer, kommer inte heller ihåg vad jag skrev!

Men hoppas alla har det bra där hemma!
Puss och kram från ett fuktigt long island!

Dag 1

Fösta dagen på skolan är avklarad och den var helt okej. Dagen bestod utav lektioner fram till 18.00, det var såklart rast emellan och lunch, och sen kl.19.00 var det international sing along. På sing along sjunger alla länder en sång från deras land och vi svenska sjöng såklart små grodorna, med tillhörande dans. Imon blir det ännu mer lektioner och på torsdag ska vi på New York trippen. På fredag åker vi till våra familjer och det ska bli skönt att komma till dom så kan man känna sig lite mer hemma. Det är fortfarande väldigt varmt här, men det har blivit en skön värme. Eftersom jag ska bo i en stat där dom har 45 grader på sommaren så får jag nog ta och vänja mig vid värmen. Internet är inte det bästa här, ibland så dör det som det har gjort nu.. Men jag hoppas det kommer tillbaka så jag kan posta detta inlägget.

Btw när man flyger inrikes i USA så måste man betala för alla baggage som man har med sig. Ett baggage kostar allt emallan 20-40 dollar medans om man har två baggage så blir det ännu dyrare! Tur att jag bara har ett baggage och så får jag hoppas på att vikten inte spelar någon roll, men ska kolla det imon när jag vet vilket flygbolag jag ska flyga med. Ser verkligen framemot 5 timmar till på ett plan på fredag! Är just nu jättetrött! Hemma är ju klockan 02:45!

PUSS
SAKNAR ER!

Skolan

Nu är jag på skolan och jag är jättetrött! Men ska försöka hålla mig vaken för ifall jag skulle somna nu skulle jag aldrig kunna somna ikväll. Vi är just nu bara två svenskar än sålänge på skolan men det ska komma rätt så många fler och det hoppas jag dom gör snart! Annars så kom jag till skolan vid 15 deras tid och kl.19 ska vi ha ett typ välkomstmöte i matsalen. Det är väldigt varmt här, när vi kom hit var det säkert runt 30 grader! Men nu kom en svensk tjej som verkar vara jättetrevlig så jag skriver mer en annan dag!

Saknar er alla där hemma.
Puss och kram <3

Tomorrow!


SWEDEN

Idag blir det den sista utgången i Sverige för mig på ett helt år! Men innan vi ska till trädgrån ikväll står Älvsborgsbron, mingel och förfest i en park på schemat! Detta kommer att bli grymt!

Hoppas alla andra kommer ha det kul ikväll så möts vi i dimman!
PUSS


Nära nu!

Nu är det bara några dagar kvar tills jag åker, närmare bestämt 5 dagar kvar! Helt sjukt. Usch vad jag kommer att sakna alla människor här i Sverige! Idag så har jag vart i Marstrand med mli och äka och solat och badat i det iskalla vattnet! Sen var jag hemma hos pappa en sabbis också. Imon blir det en promenad med kattis på morgonen och sen fixa massa saker/ vara med lollo. Hon får vara min hjälpreda imon! Hihi. Sen på kvällen ska jag till IKEA med mamma och sen blir det att träffa jos och vicky en sista gång!

Btw dagens Greys var hemsk! Han gubben var ju helt sjuk, ofta han skjuter så många lixsom. Aja.

PUSS!

1 vecka kvar

Uppdateringen på bloggen går just nu sådär... Men jag har inte riktigt tid att uppdattera och jag vet inte heller vad jag ska skriva. Men nu är det ivf en vecka kvar tills jag åker till USA. Eller vid den här tiden är jag nog i NYC! Det ska bli galet kul, nervöst och läskigt. Jag vet inte riktigt vad jag känner just nu.. har inte riktigt fattat det än. Allt kommer nog första veckan hos familjen. Men jag ska överleva detta året också. Allt/ alla kommer att finnas kvar och om ett år ses vi ju igen. Nu tror jag att jag ska jobba på en liten present, den kmr att bli AWESOME! Hihi.


GRILLCHILL

Idag blir det grillchill med klassen, eller några utav klassen ivf :). Är värsta kasst väder så man blir lite på dåligt humör när man ser vädret... Men men, jag och lollo har satt på grillen ivf, vi får se ifall några mer kommer och grillar med oss... Haha, grilla i regn kan man också göra. I phoenix regnar det typ bara 3 dagar om året, Gött! Bara 9 dagar kvar nu och om två veckor så är jag hos familjen... Konstigt men kul!
Nu ska jag kolla hur grillen ser ut!


Haha, man kunde vart lite mer taggad asså!
puss<3

12 dagar!

Nu är det bara 12 dagar kvar tills jag lämnar Sverige och flyger över till landet på andra sidan atlanten...Det känns rätt så bra ändå, jag är taggad och det kommer bli sjukt kul! Imon ska jag åka till stan och köpa massa saker till usa, vill bli färdigt med alla saker nu. Imon ska också jag till sticky med några männsikor, kommer också bli riktigt skoj! Känns så konstigt att tänka aa detta är min nästsista torsdag i Sverige på ett helt år!


Om 17 dagar kommer jag att se sådana här hela tiden!

Bio

Nu drar jag på bio med Mli! Jag är nu Glad igen :). Vi ska se Dear John. Ha en rolig kväll alla människor :).
<3

It's Tuesday

Det är Tisdag och min avresa närmar sig... Det känns så jäkla roligt, just nu längtar jag verkligen! Men samtidigt som det känns roligt känns det också grymt sorligt att lämna alla underbara människor här i Sverige! Men vi kommer att synas snart igen. Jag tror inte jag skulle umgåtts med så många om jag hade varit kvar här i Sverige, förutom dom som jag verkligen tycker om.
Idag ska jag fixa massa saker har jag bestämt mig för. Jag har redan vart och klippt mig (kort!) blev skitnöjd, vart på banken och fixat fullmakt och varit på biblioteket och andats in lite mimers hus luft!

Nu ska jag nog läsa lite körpapper och sen kanske gå och handla. Idag ska jag umgås med Amanda och jag ska låsa upp min 3-mobil, köpa presenter till barnen och köpa adapter. Jag vill verkligen bli färdig med dom sakerna för dom tynger mina axlar! Ne nu får jag sätt igång med alla mina sysslor!

Ha en underbar dag allihopa :)
PUSS




Helgen

I Fredags tog jag ju studenten och det var så jäkla roligt! Vilken energi man fick när man sprang ner från brandtrappan och fy faskien vad kul det var att åka på flaket! Jag kunde åkt flera timmar på falket, helt underbart var det. Sen på kvällen blev det raggarbil till kajskjul där vi festade sönder våra fötter och hade det underbart!
I Lördags så var jag på Green Day och det var riktigt grymt! Många smällar som man blev livrädd av men dom var riktigt häftiga! Det har verkligen vart helt underbart väder dom här dagarna, sol och typ 20 grader varje dag! Underbart.
Gårdagen var konstig, annourlunda men så jäkla rolig! Jag var med lollo igår och vi körde ett spontan sak och drog in till stan för att gå till Berså där sommarklubben öppnade. Det var jätteroligt där! Mycket folk, bra musik och roliga människor. Jag och Lollo kan checka av en del saker från vår lista om man säger så. Haha. Ne Söndagar på Berså är det som gäller!

Nu till bilderna.


Champangefrukost på fästningen.










Påväg till bussen igår.

Resten av bilderna från söndagen blev lite konstiga, och inte alls okej att lägga upp dom så det hoppar jag. Men veckan har varit awesome!
Nu ska jag svara på mejl. Det är bara två veckor kvar tills jag åker. Sigh!!
<3

GALET

Igår var det roligt! Det var skitkul att se alla så uppklädda och det känns så galet att det var våran tur! Imon tar vi lixsom studenten! Och snart ska jag sticka iväg till min skola som jag gått på i tre år och klä flaket. GALET är det enda rätta ordet för att beskriva denna tid som kommer vara framöver. Borde kanske räkna hur många gånger jag skriver galet, det är nog fler än 1000 gånger tror jag.

Håller just nu på att städa mitt rum och jag förundras över att min skrivbord var svart och inte vitt som jag har trott hela tiden. Får kanske börja städa lite oftare; när jag kommer till USA ska mitt rum vara skinande rent hela tiden.
Appropå det stora landet där borta så börjar jag känna mig nervös. Eller inte ritkigt nervös utan mer, vill jag verkligen det här? Jag vet verkligen inte hur jag ska klara att bo med en annan familj i ett helt år! Jag måste verkligen krypa ut ur mitt skal och bli en helt annan person på ett vis. Men det kommer bli en så stor upplevelse och erfarenhet, och jag SKA stanna där ett år! Finns lixsom ingen annan utväg, jag ska verkligen göra detta!  Det känns bara så overkligt, att nu är det min tur att bli vuxen och ge mig av!

Lördag, som är min första dag på mitt nya vuxna liv bjuder på en Green Day konsert på Ullevi. Sug på den ni, nu önskar ni allt att ni var lika vuxen som jag som får gå på en konsert.




BAL!!!

Idag är det bal :D Det är underbart väder ute, typ 30 grader och sol! Jag är färdigt med mitt balhår och nu ska jag snart sminka mig själv, billigast så ;). Sen blir det fotografering hos min moster och sen till lollo för lite förfest innan vi drar till Marstrand! Fasiken vad kul det ska bli!!:D :D Wiieeee

PUSS

RSS 2.0