Hemma!

Nu är vi hemma igen från Los Angeles och allt annat. Santa Monica var sjukt fint! Vill verkligen bo där! Bilder kommer en annan dag när jag har tid. Antagligen imon, haha. Det var sjukt coolt för vi borde precis på Hollywood Blvd (där walk of fame och allt annat är). Men mer om allting en annan dag. Nu måste jag sova!

Puss

Nu drar vi!

Knäckebröden och kaviaren är packade. Vi är nu redo att dra till L.A! Hörs efter helgen igen!


Cali Swag District-Teach Me How To Dougie

Pusss

LOST

Alltså jag fattar verkligen inte min läxa! Haha, helt jäkla lost är jag. Har ingen aning om vad jag ska göra, eller jo det vet jag men inte hur jag ska skriva. Eller vad jag ska skriva om... Såhär lyder uppgiften: In several sentences, discuss your ratings regarding self-management skills related to physical activity. Jag bara va? Haha. FAIL! Och sen borde jag läsa kapitlerna också och kolla på powerpointen.

Ifall nu någon fattar denna uppgiften var snäll att informera mig hur man ska göra! You will save my as if you do that! Haha.

Nu ska jag nog kolla på snabba cash, eller så ska jag vara duktig och läsa lite... Nee jag är inte duktigt.


Det är denna boken som framöver kommer få mig att känna mig stressad!


Pusss


Jag vill inte

Jag hatar att känna "Jag MÅSTE plugga" känslan igen. Jag vill inte plugga, orkar inte plugga. Haha. Men tyvärr så måste jag göra det. Sigh!

Annars idag så är det inte lika fuktigt som det var i Måndags, grymt skönt! Jag har massa tvätt att göra så det är tråkigt. Men håller mitt humör uppe genom att tänka på att jag ska till L.A i helgen!

Nu: Snacktime! Hihi

PUSS



First Day Of College

Detta gick ju faktiskt bra. Först irrade jag runt på campus som en dåre för jag hittade inte var jag skulle va. Men med två minuter till godo hittade jag klassrummet, haha. Min lärare är störtskön! Hon drar massa skämt hela tiden och det är skönt att lyssna på henne. Hon är en skön lyssnarröst. Inte som vissa andra lärare som man har haft, host. Grejen är bara den att hon snackar ju rätt så fort, eller tycker jag ivf, så ibland hänger jag inte riktigt med. Och sen var det ju alla ord, jag förstår lixsom inte vad allting betyder. Men det kommer nog gå bra ändå. Vi ska både ha midterms och andra tester, men allt sådant är online så det är skönt :). Men att vi ska ha tester gillar jag inte, nu måste jag ju börja plugga igen...

Aja Bara tre dagar kvar tills L.A! Wohooo :D

Kram på er!


Mittemot Kodak Theatre ligger vårat Hostel! Too bad att inte Oscargalan är denna helgen! Haha.
Bild tagen från google.com

AWFUL!

Idag är det så jäkla fuktigt ute. Har aldrig varit med om den här fuktigheten förut. Det är verkligen hemskt, så fort man går ut blir man klibbig. Man svettas som en gris och man har ingen energi. Klockan 7.10 imorse skulle jag följa Delaliah till skolbussen ( tar ca 10 min) och jag höll på att rinna bort.
Det är som att vara i Malaysia mitt på dagen när värmen är som värst. Fast nu ligger man inte i sin bikini vid havet, utan nu går man med jeanshorts och ett linne till skolan. T.o.m. när man ligger i poolen blir man klibbig!
Så resten av dagen ska spenderas inomhus!

Och jag hoppas att det kommer vara bättre på Onsdag då vi måste gå igen, imon har vi bilen.
Ikväll ska jag ha min allra första College lektion! Spännande.

Pusss


TAGGAD!

Just nu är jag grymt taggad inför L.A! Ska bara jobba 4 dagar och sen på fredag drar vi! Wohooo.
Vi ska bo på Youth Hostel som ligger i Downtown Hollywood. Detta hostel ligger också mittemot Kodak Theatre, så om man har tur kanske det är någon gala just då så man får se några kändisar.
Annars har denna helgen inte bjudit på så mycket, men har ändå gått fort. Min värdmamma kom på hur man skulle göra mjölkfrigrädde. Smakade faktiskt helt okej, det närmaste gräddliknade jag har smakat!

Ikväll ska jag till Starbucks för att säga hejdå till Suvi som åker hem imon. Men nu ska jag ut och sola!

Pusss på er<3


Oh Yes!

Nu har jag äntligen min första kurs färdig. Det blev Healtful Living och jag tror det blir bra. Är bara lite nervös inför första dagen, tänk om alla i min klass är världens bodybuilders eller alla är i 40-års åldern eller nåt. Det känns verkligen som att det kommer vara många äldre människor där, har bara en sån feeling. Men på måndag får jag veta för då är det den första lektionen! Spännande.


Haha. Mina värdbarn är så roliga! Ifall ni inte fattar kommentera så ska jag förklara bättre. Haha

Nu ska jag kolla på I taket lyser stjärnorna på youtube! Haha.
Godnatt.


The Lottery

När jag väntade på att Costco skulle öppna igår hittade jag en park som var väldigt fin. Där kommer det att spenderas många dagar under hösten och vintern. Just nu är det alldeles för varmt!








Vattnet var inte alltför fräsht.



Varje morgon spelar brändmännen frisbee på en plan. Och denna planen ligger precis vid Talias skola, så varje morgon ser vi dom spelar. Men idag kom vi faktiskt vid den tiden så dom var färdiga, så dom kom fram till oss och frågade Gloria och Talia ifall dom ville gå in i brandbilen. Talia ville men inte Gloria.


Talia med brandmannen.

Nu ska jag ut och sola! See you later! 

 puss


Dessa Kurser

Nu blir jag så trött igen. Min engelska klass har blivit stängd eller vad man säger. Det var helt enkelt för lite personer i klassen antar jag. Så nu har jag valt att läsa Healtful Living, haha. Tog bara någon, men det blir väl bra, handlar om träning och sånt. Men ivf nu måste jag åka till College igen eftersom det inte funkar att lägga till kursen på nätet. Jag blir så trött! Hoppas inte den är full imon alltså, då jäklar!

Aja nu ska jag sova. Eller det var en lögn, nu ska jag kolla facebook, hihi.

Puss<3

BUSY

Idag har jag varit på Costco och handlat och snart ska jag hämta upp Gloria för skolan. Sedan är det dags för hennes nap och sen blir det att hämta upp Talia och Delilah och köra till Scottsdale för allergisprutor. Jag har alltså fullt upp idag! Försökte klämma in ett besök på gymmet men det hinner jag inte med... Får försöka göra det ikväll.

Hoppas Allt är bra med er där hemma!


Vår Gata


Pusss

Grymt!

Hostel är bokat och om en och en halv vecka drar vi till L.A! Kommer bli Awesome! :D


Hoffmaestro gör det som ingen annan! Verkar lekande lätt för dom, underbart!

Åt Samma Håll

"There is a problem with your sound card" Jag blir så trött! När datorn säger detta så går det inte att spela musik på datorn.. Tröttsamt!
Idag har det varit så varmt, eller fuktigt rättare sagt och eftersom det är så fuktig blir det automatiskt outhärdligt. Hoppas på lite regn imon så det fuktiga försvinner.

Föresten om lite mer än en timme flyger min bästaste vän till London för att vara au pair där ett år. Jag håller tummarna för henne att allt kommer gå bra på flyget! Och inte nog med det på onsdag flyger min underbara vän Amanda till England för att också vara au pair ett år. Och nästa vecka är det Linneas tur att flyga till Italien.
Galet! Alla bara åker iväg nu och jag är här och ni är där. Haha, men om ett år ses vi ju igen!


Amanda, jag och Lollo.

Puss och Kram<3


Två Månader

Jag har varit i USA två månader nu. Galet! Tiden har gått så fort, är det verkligen två månader sen jag lämnade svensk mark? Känns helt sjukt. Jag hoppas det kommer gå snabbt nu, har många saker att se fram emot. Bla L.A i slutet av augusti, Kalifornien i Oktober och besök från Sverige i November.
Sen kanske det blir New York under nyår :).

Det blev ugnspannkaka till mötet. Den blev okej, inte jättelyckad men men.
Ikväll blir det att träffa tjejorna för att käka middag på något pastaställe, så det blir kul :). Vi ska diskutera L.A trippen också. Förhoppningsvis har någon fått låna bilen så vi kan bila ner, hade varit så kul. Det är också det billigaste sättet. Det tar ca 6 timmar att åka till L.A. Men med roliga människor och grym musik kommer det gå snabbt!

Nu ska jag försöka mig på en promenad i den 42 gradiga värmen... Får se om jag svettas bort eller inte.

Puss och Kram<3


Golfland

Idag var jag en sväng på IKEA och köpte lite singoalla kakor tills imon, blev lite stolt när det stod "Manufactured by: Göteborgs kex AB, Kungälv, Sweden". I kassan på IKEA stod det en svensk gammal tant. Hon frågade på svenska ifall jag var svensk. Haha så det var lite kul! Sen var jag också en snabbis på Chandler Mall och kollade lite. Sen åkte jag till Golfland, som är en stor vattenpark, och mötte upp Viola, Ann-Sofie, Lucy och Anna. Det var faktiskt riktigt kul där. Vi åkte några slides och hade det allmänt roligt.

Imon blir det au pair möte och man ska ta med sig en matträtt från sitt eget land. Det var därför jag köpte kakorna, men Anna trodde man behövde något mer. Jag har absolut ingen fantasi nu och ingen ork att göra något avancerat så det blir nog pannkakor. Haha. Ifall ni har några förslag så kom med dom :).

Lite bilder från tiden som har gått:


På In and Out, ett hamburgar ställe.


Scottsdale Mall


Scottsdale Mall


Singoallakakor från Kungälv! Som btw inte innehåller någon mjölk!


Utanför Golfland

Håll tummarna för det jag ska göra imon! Hoppas allt går min väg.

Puss och Kram

Testet

Testet gick bra, var inte alls svårt. Eller jo lite svårt var det allt, men jag klarade det ändå. Men jag var tvungen att göra två olika test för att det strulade till sig eller nåt. Men nu är allting klart och den 23 augusti börjar min English Grammar kurs. Dyrt är det dock, 303 dollar, och så ska boken betalas på det... Glad att familjen bidrar med 500 dollar!

Jag jobbar ikväll också så så kul kommer jag att ha ikväll..
Men hoppas ni får en bra fredag den 13 kväll ( eller det kanske redan är natt hos er).

Uppdatering: Älskar min dator, verkligen. Det är så underbart att ifall man vill ha ljud i högtalarna kan man inte sätta på datorn när den har ett par hörlurar i sig, för då får man inget ljud. Sååå underbar dator jag har, verkligen.

Btw är KanelBullar svenskt?

Aja Puss och Kram<3


College

Imon, fredag den 13, ska jag göra mitt placement test för college. Jag ska se vilka kurser jag får läsa, helt enkelt hur duktig jag är. Så håll tummarna för mig att det kommer gå bra så hörs vi imon :).

Btw jag skulle ALDRIG klara av att gå på MIT. Inte en chans. Och jag hatade matte i skolan.

Puss och Kram

Goddagens

Har precis fixat tvätten och disken och nu ska jag hoppa i poolen för att simma lite. Jag är ledig fram till 12.30 då Gloria kommer hem från skolan igen.
Idag ska vi ha ett dinnerparty här hemma. Det kommer ett par som gått på MIT (väldigt fin skola) och ska prata lite om hur det var där och så. Mina värdföräldrar tyckte att jag skulle gå på den skolan, för jag nämnde att jag älskade matte i gymnasiet och att jag är grym på att plugga. Jag själv känner att jag verkligen är redo för att gå där efter mitt år är slut. Så jag får nog ta och börja kolla upp lite stipende och sånt. Så det ska bli rikigt kul ikväll att höra om hur allting var på skolan.


Oskar Linnros- Från och med du

Puss och Kram

Scary

För några helger sen åkte jag ju upp till staden Page för att se Antalope Canyon. Men när vi kom dit var den stängd för det hade regnat så det var översvämmning. Idag fick jag veta att 5 personer dog den helgen, samma helg som när vi var där. Helt sjukt! Glad att det inte var vi lixsom...

Idag har jag varit på Sarahs hejdåparty och det var såklart sorligt att säga hejdå. Tråkigt att jag bara fick vara med henne i 3 veckor. Men det finns ju internet med facebook och mejl och allt sånt :).
Klockan är snart 23.00 här, jag som tänkte lägga mig tidigt idag... Hrm gick ju bra med det. Aja får la lägga mig tidigt imon istället! Haha.

Puss och Kram<3

Fenomenet Skype

Skype är nog ett utav det bästa program som någonsin uppfunnits! Det är helt gratis och det spelar ingen roll var man är någonstans i världen. Helt underbart! Igår fick jag prata med Linnea, Amanda och Lollo och alla samtidigt. Synd bara att man inte kan ha video... Men det var kul ändå.

Idag jobbar jag till 18.30, lite segt att jobba så sent men jag ska väl vara glad att jag inte jobbar till 22 eller nåt. Jag känner att man är lite rädd att göra föräldrarna besvikna när man jobbar. Men man lär sig av sina misstag helt enkelt. Ifall dom inte är nöjda med vad jag gör så är det bara att säga till mig, hm ska kanske ta och säga det till dom..
Aja nu blir det en liten tupplur innan jag måste fixa med tvätten.

Take Care :)


Tja Kaktus!

Step Up!

Vi har fullt hus denna veckan. Min hostmums bror, syster och hennes mamma är här och hälsar på. Men det är bara kul tycker jag, än sålänge ivarjefall! Haha.
Var på bio och kollade på step up 3D, var en riktigt bra film. Men jag älskar ju sådana filmer och när jag ser dom önskade jag att jag kunde dansa. Men nej nu är det ju så att jag inte alls kan dansa, så jag får nöja mig med att vara biopublik. Har den haft premiär i Sverige än? Anyway här får ni trailern:




Time to go. See you later Dudes!

Hate Long Distance

I helgen har jag haft lite hemlängtan, men idag känns det lite bättre. :) Igår så blev det Scottsdale Mall med Anne-sofi så det var kul. Jag hittade två jeans shorts varav ett par var från H&M. Galet mycket folk var det där! Stod i kön hur länge som helst... Sen dom andra shortsen var från Ameircan Eagle men dom glömde ta bort larmet på shortsen... Suck! Men förhoppningsvis kan jag åka till Chandler Mall idag och fixa det. När jag är där kan jag också fråga om mcbooken, för där har dom en apple store, det vet jag.

Annars har det inte hänt så mycket mer intressant den här helgen... Eftersom jag inte har haft någon bil den här så finns det faktiskt inte mcyket man kan göra... Därför har jag längtat extra mycket denna helgen efter att bo i en stad där det finns bra kollektivtrafik. Men icke nu gör jag ju inte det. Får helt enkelt göra det bästa av situationen.

PUSS

Suck It Up

Well, Jag antar att detta är det hårda med att vara au pair; man har inte mycket att säga till om.

Paper Planes

Idag var jag och Gloria i Tempe och bytte olja på bilen. Dom sa också att däcken måste bytas ut snarast och han killen hade skrivit att det inte var säkert att köra bilen. Så hela vägen hem höll jag hårt i ratten med båda händerna och var livrädd att jag skulle få punktering. Och jag kände inte riktigt för att få det när jag körde i 120 km/h på en motorväg. Men vi kom hem säkert, tur det! Imon ska dom byta däcken så nu behöver jag inte vara livrädd när jag använder bilen längre.

Hittade just en skruv på min säng som visst tillhör min dator. Haha, den börjar sin väg till döden. Funderar mer och mer på om jag ska köpa en mcbook. Men först och främst måste jag ju fråga om jag kan få ett svenskt tagentbord utan att betala allt för mycket.

Nu blir det att kolla på Snövit och dom sju dvärgarna innan jag ska sova!
Godnatt<3


BÄST



HAHA! Hon är bara så skön! Spana in hennes blogg också: http://blogg.amelia.se/maria-montazami/

Pursuit of Happiness

Idag hade jag och Gloria inga planer alls så vi var hemma hela dagen och bara lekte. Men imon ska vi först byta olja på bilen och sen kanske åka till Chandler Fahsion mall för att åka på ett litet tåg dom har där. Så vi håller tummarna för att allt kommer blir bra.

Ikväll mötte jag några människor på Starbucks och det var trevligt. Satt där i nog 2 timmar och bara tjöta. I helgen har jag ingen bil för dom ska åka upp till Grand Canyon, så jag hopppas verkligen att Lucy har en bil så vi kan göra något. Vill inte vara hemma hela helgen! Kommer inte på frågan. Men med min tur kommer väl antagligen ingenting att fungera... Aja dags att sova.

Godnatt<3

JAG SAKNAR



DIG!<3

Time Flies

Dagarna har bestått utav Playdates och hett väder! Imon ankommer ett piano som min värdfamilj köpt och på torsdag blir det Chandler Fashion mall med Gloria.

Men nu powernap!

Btw Kan inte fatta att det redan är augusti!


Road Trip

Helgen var Awesome! Vi var 3 tyskar, en amerikan och jag som körde upp till staden Page som ligger 5 timmar från Phoenix. Tanken var att vi skulle se Antalope Canyon som är typ en grotta som man går in i. Vi hade riktigt kul i bilen påväg upp och det kändes kortare än 5 timmar. När vi kom upp till Page så sa dom att Antalope Canyon var stängd p.g.a för mycket regn. Och det skulle vara stängd lördag-söndag, dagarna när vi var där.. Men som tur var fanns det en sjö och vädret var supernice så vi åkte till en strand där och hade det mysigt. På stranden träffade vi några killar från Schweiz som reste runt i USA så vi spenderade hela kvällen/natten med dom. Vi träffade massa random folk, spelade fotboll och vollyboll i en park och hade det allmänt kul!

Jag hoppas att det kommer bli fler sådana här helger, detta var verkligen inte min sista road trip! Jag skulle vilja göra detta varenda helg, det hade varit Awesome!


Resan startar




Motellet


Den "snygga" inburade poolen. Haha!


Påväg mot stranden.




Stranden. Var jättefin med alla berg i bakrunden.


Mys med Gitarr och underbart folk!


Haha!

Nästa helg kommer förhoppningsvis också bli awesome! Jag håller tummarna för det ivf!

PUSS

 


RSS 2.0