Oh no baby, Is that you?

Jag har tråkigt så slänger in ett till inlägg idag! Idag så har jag tagit visumfoto, blev inte så snyggt men det är inte så många som kommer att kolla på det. Sen har jag handlat mat till kvällen och snart ska jag gå och se ifall jag behöver ducha eller inte, jag får se hur mitt hår ser ut.
Bussen som går 16.53 blir det i varjefall, cortegen startar 18.15 och sen blir det till halldin. Det är sköna folk som kommer (förutom lollo då) haha nee hon är ju klart den skönaste!
Hoppas alla får en trevlig valborg!

Jag tar av mig hatten och bugar! Haha

Är det valborg, eller är det VAALBOORG?

Det är Valborg! wooo, och nej jag ska inte vara som en annan fjortis och sitta och hinka i mig alkohol. Det blir som sagt grill och ta det lungt med alkoholen idag! Noot! Hhaa, nee vi får allt se vad som händer. Men jag märkte just att fritidskortet gäller hela dagen idag! Wiee, det är så bra för då kan jag åka in tidigare till stan och växla pengar och fixa visumfoto. Vågar inte ta något som jag har själv, USA är ju så strikta på det...

Just idag är jag Taggad på att åka till USA! Man vill komma dit för att se hur allting är och så. Men det är bara 52 dagar kvar! Helt sjukt!
Aja nu ska jag plugga, eller först ska jag sms lollo, sen ska jag plugga. Lovar!

Pusss

Well I´m not a baby, No More.

Okej, nu är det i varjefall lite mer fixat på bloggen. Jag får väl rikta ett tack till Lovisa, thanx!
Anyway så skrev jag ett inlägg precis men det försvann så jag orkar inte skriva så mycket.

Men det går väldigt fort nu ivarjefall!

Lite nedräkningar:
34 dagar kvar till Studenten
53 dagar kvar till USA!                                    Johnoss- Execution song

Over and Out! Hihi

No way!

Min blogg är den tråkigaste jag sett pålänge asså! Men imon ska min bästaste bästis pimpa den så att den blir färgig och bra! hihi. Sen måste vi ta och plugga imon, det är så mycket som ska göras nu men orkar inte göra något! Men den 21 maj ska jag till stockholm och fixa visumet, försöker skriva in det man ska göra på internet men det fungerar inte asså. De instruktioner jag fick av CC stämmer inte med det som står på visumet... Hmph!
Aja får ringa dom och höra, ska bara ta och göra det en gång till och se ifall det är något som jag har missat.

Taggar inför fredag då det förhoppningsvis blir grill och chill i göteborg!

Have a nice time lovers!

Phoenix, Arizona

Jag heter Sofia och den 21 juni lämnar jag mina vänner och min familj för att bege mig till USA och jobba som au pair där ett år. Jag ska bo utanför Phoneix hos en familj med 3 barn. Jag vill inte skriva för mycket om dom innan jag vet att det är okej. Jag ska börja blogga lite mer nu innan jag åker till USA med allt som kommer att hända.

På söndag åker jag och min klass till Italien en vecka och det kommer att bli awesome! Min klass är ju så underbar! Men eftersom jag kommer vara borta från skolan nu en vecka så borde jag plugga lite. Men jag fastnade på internet som man brukar! Jag kan plugga lite senare. Haha.

Men ifall det är någon som kommer att komma till Phoenix så säg till :)

Puss

RSS 2.0