JAG FÅR LIXSOM INGEN ORDNING

Sushi, Walmart, Solning, Halloween party och massor av skratt är en rätt så bra sammanfattning utav helgen.




Promenad till Walmart i den 35 gradiga värmen!


Efter 45 min kom vi fram till Walmart
















NU DRAR VI!

Superwoman, The Angel and The vampire are ready for HALLOWEEN!

SKÅL!


Kung för en dag


Inga Kommentarer


HAHA! Kolla på Glorias mystiska leende asså!

Nu drar jag till Mesa för att spendera helgen hos min dansk!

Pusss

Come around sundown

Vilket kap jag nyss gjorde! Köpte ett par skullcandy hörlurar på target för 97 kr och på OnOff kostar dom 237 kr. Grymt!
Helgen kommer bli awesome. På lördag blir det halloweenparty och sen på söndag trick-och treat med värdbarnen. Har dock fortfarande ingen aning vad jag ska vara... Eller jag tror jag vet, men ska sista minuten shoppa imon så får se vad jag hittar då!

Nya hörlurarna.

Puss


Jag sprang snabbt

Tjenixen!

Igår blev det träning + pratstund med Lisa. Idag blir det träning+ chill-kväll hemma. Jag håller tummarna för att min LCC har skickat ett mejl till min värdmamma om datumen. För jag vill ju veta mina datum nu, dels för att jag är nyfiken och för att det är skönt att veta när min sista dag i staterna är.

Later dudes!

-

Btw har hittat min Ipod-laddare! Eller dudsen på the carcleening place gjorde det. LYCKA!

Godnatt!

Man måste vara fattig för att vara rik.

Första dagen på Talias homeschoolning och jag säger bara, jag ska aldrig hemskola min barn! Vilket jäkla jobb det är asså. Men det är ändå rätt så chill jobbtid, behöver inte göra så mycket utan behöver mest bara hålla koll så att hon gör det hon ska. Efter denna jobbdagen tränade jag och sedan mötte jag upp Anne-Sofie på starbucks, alltid lika trevligt!
Körde också Delilah till hennes fotbollsträning idag med och medans jag väntade på att hennes pappa skulle komma tog jag lite kort. När jag har tråkigt och tar kort så tar jag på allt möjligt, det är så jag kan underhålla mig i timmar! Haha


USA-flaggan och Arizona state flaggan





Btw tror jag vet vad jag ska vara för halloween nu, men avslöjar inget ännu! Har också ett party på g, så hoppas det blir något utav det. Allt ska bara fungera som man vill också! Haha

Puss

SUNDAY

Idag har jag skypat med några människor. Välbehövligt! Sedan hämtade jag upp Lucy och vi gick på halloween kostym jakt. Hittade inte direkt något som kände passade mig. Så jag har fortfarande ingen aning vad jag ska ha på mig! Får försöka brainstorma i veckan nu.




Lucys sanna jag.


HAHA!


Maybe I should be a Gangster? Haha

Sen var det ju den hära grejen med värdfamiljen och allt. Grejen är den att min LCC ( hon som har hand om au pairerna och värdfamiljerna, också hon som man vänder sig till om man har problem) ska mejla Tina (min värdmamma) i veckan och fixa allt. Tina ska alltså betsämma ett datum när dom inte kan ha kvar mig längre. T.ex. dom kan inte ha kvar mig längre än till 5 januari säger vi. Sen ska hon också bestämma ett datum där jag tidigast kan åka till en ny värdfamilj. Så min LCC ska ha ett exit samtal med oss i veckan, vilket betyder att jag sätts i matching igen, alltså försöker hitta nya familjer.

Ifall Tina sätter 5 januari som slutdatum kommer jag allså ha ca 2 månader på mig att hitta en ny familj. Och efter 5 januari kommer jag ha 2 veckor till. Och ifall jag inte har hittat en familj tills dess så får jag åka hem. Så det kommer inte bli så att jag bara ha två veckor på mig utan jag kommer ha månader på mig (tror jag).
Jag vet ännu inte när mitt slutdatum kommer bli, men vet detta i veckan.

Jag känner mig taggad för att hitta en ny familj, ska bli kul att matchas igen. Och ifall jag måste åka hem så vet jag att jag har en plan när jag kommer hem. Så det känns också skönt.
Hoppas ni förstår allt! Är lite krångligt med allt men tror det blir bra i slutändan :)

PÖSS<3


Haunted House

Igår så var vi ju på haunted house och det var kul. Det var inte så skrämmande som jag trodde det skulle vara utan man mest skrek bara för skrikandets skull.





Sen efter haunted house åkte vi till Tempe marketplace för lite mojo (frozen yogurt),te och trevligt sällskap.


LÖRDAG



Dagen började med en frukost ute i den 22 gradiga värmen.
Jag ska snart göra min midterm, sen blir det en löptur och ikväll blir det Haunted house!

PÖSS


But best of all, I can call myself happy



Så himla fint på nåt sätt!

GODMORGON


Gloria 3 år: Alla planeter får plats i Jupiter. Fast inte solen och om man står på solen så smälter man!


Vantarna var på denna morgon. Kan tillägas att det var ca 17 grader ute, men detta är det kalla vädret för Arizonabor.



PUSS


Ännu ett jubileum

Idag har jag varit 4 månader i amerikat! Herregud vad tiden går fort alltså. Och innan jag vet så kommer jag sitta på planet hem till Sverige. Vem vet vi kanske ses om två månader?


San Fransico i Legoform


Kongresshuset (?) i Whasington DC (stavning?)


Puss

HÖST?

Just nu i Arizona har vi ca 30 grader och strålande sol går runt i linne och shorts och njuter av värmen. Och så hör man att det har snöat hemma i Sverige! Haha. Jag ÄLSKAR värmen här! Den är helt underbar.

Bara två dagar kvar tills Helg! Wohoo.

Puss


The long road home

Efter att "kanske måste åka hem"  har sjunkit in känns det faktiskt helt okej. Jag känner mig redo att lämna arizona för nya äventyr. Om det så blir i London, Australien, USA eller någonannanstans i världen så känns det bra. Jag är dock inte redo för att komma hem och bo i Sverige än. Jag vill ut och uppräcka världen. 

Men just idag är jag riktigt taggad för att få en ny familj! Och man kan ju alltid hoppas på NYC, det skulle vara grymt! Det som känns jobbigt just nu är att jag inte vet när jag ska åka. Och när jag inte vet det kan jag inte direkt planera något heller. Jag vet inte heller om jag kommer kunna hitta en familj och stanna kvar i USA eller om jag får åka hem.

 
Volvo bilen som var gjord av LEGO!


Big Changes

Okej från att gå till att jag vill åka hem, till att jag sitter här och gråter för att jag inte vill lämna denna underbara värdfamilj känns konstigt. Fick reda på en stor ändring idag vilket innebär att jag kanske kommer hem efter jul. Men jag vill faktiskt inte lämna denna underbara värdfamilj för dom är bäst<3 Asså jag älskar verkligen mina värdbarn. Och det känns så sjukt att man kanske bara har två månader kvar istället för 8 månader.

Grejen är den att dom har bestämt för att börja hemskola Talia. Så Tina(mamman) ska sluta sitt jobb för att göra detta. Och då har dom inte råd ekonomiskt att ha kvar mig, eller dom sa att jag kan stanna för att dom har gjort ett commitment till mig. Men det känns konstigt att stanna när dom har svårt med ekonomin. Så dom pratade med LCC idag för att se vad som händer. Jag ska försöka hitta en ny familj och ifall jag hittar en familj som vill ha mig i början av december så får jag ju åka då. Allt känns bara så nära, jag vill inte behöva känna denna känslan än. Det är ju 8 månader kvar tills jag ska åka!


Ni är fasiken bäst!

You're Underneath my skin



California var toppen och min värdfamilj är verkligen bäst. Men igår och idag har det blivit för mycket saknad och massa andra saker har hänt. Jag saknar allt och alla och jag önskar att siffrorna skulle visa lite mer neråt. Så just nu Vill jag bara hem.

Men imon är en ny dag och nya tag som gäller. Jag ger inte upp i första taget!

I wish you were right here

Idag fick jag uppleva hur Arizona är på vintern. Detta är alltså ca 15 grader och man klarar sig lätt med att gå runt i leggings och en tjock tröja! Bara en liten skillnad från vintern i Sverige.
Dag två på Legoland gick alltså i "kylans" tecken. Men vi fick göra allt som vi ville göra och flickorna köpte sitt efterlängtade Harry Potter lego.

Imorgon bär det hem till värmen och ett regnfritt Arizona! Efter haft ett par regniga dagar i California så har jag kommit på att jag inte längtar efter Sverige väder.

Puss<3

LEGOLAND

Idag har jag varit i Las Vegas, New york, New England, New Orleans, San Fransisco, San Diego, Washington och Hollywood. Allt på ett och samma ställe. Allting var uppbyggt av lego, hur coolt som helst! Dom hade byggt upp HELA Las Vegas och det var verkligen hela. Alla detaljer var med och det var riktigt coolt. Det är sjukt vad man kan göra med lego. Det fanns t.om. en VOLVO bil av lego! Grymt coolt.

Imon blir det Legoland igen och då kommer det bli mer åkattraktioner så det kommer bli kul.

Bilder på allt kommer när jag kommer hem!

Puss


Fredag!

Det är fredag och idag bär det av till Legoland. Ska bli kul att se hur Legoland ser ut i California, har ju bara varit på Legoland i Danmark. Så nu får jag se ifall det är någon skillnad alls. 
Jag hoppas på bra väder, eftersom vi har inte haft sån jättetur med vädret här i Newport. Det har varit lite halv disigt och kallt dessa dagar. 

puss 

MÅSTE PLUGGA

Behöver bara påminna mig om att jag måste plugga idag. Haha


Chillapådillen

Idag var vi nere vid havet och badade, byggde sandslott och hade det allmänt skoj! Imon blir det först poolen på morgonen och sedan havet på eftermiddagen. På fredag bär det av till Legoland!

Föresten glömde säga att för ett tag sedan var det en grymt stor spindel i mitt badrum, men jag dödade den helt själv! Känner mig faktiskt stolt över det. Haha.

Puss

Safari

Idag var vi på San Diego Safari zoo. Det var kul, men väldigt varmt att gå runt där. Så i slutet blev alla lite trötta så vi speedade på och stannade inte lika länge på alla ställen. Men barnen stortrivdes där så det var ju kul för dom! :) Efter the zoo körde vi mot Newport, där vi är just nu. Det är verkligen ett fint hotell med en stor pool och dom har massa aktiviteter. Så imon blir det powerwalk för min del :) Sedan blir det väl lite strand/poolhäng!


Detta är dock inte hela poolen utan bara en del utav den.  bild från google.com

Gubben i Lådan

Godmorgon/ Godkväll!

Idag ska vi besöka science center och kanske San Diego Natural History Museum. Jag tycker fatkiskt det kommer bli kul att gå till science center ivf. Bara för att se hur det är där och vad man kan göra. Mer uppdatering om hur det var kommer senare!

Puss

USS Midway

Idag besökte vi en USS Midway båt. Denna båten var "flygplansbåten", alltså där dom hade flygplanen. Detta var också startplattan för flyplanen som skulle ut och kriga i World War 2. Det var intressant att gå runt där och kolla på flygplanen, motorn, fängelset och allt annat.


USS Midway. Bild från google.se

När vi var färdiga i båten gick vi till en park och åt vår lunch. Var riktigt mysigt! Sedan gick runt på San Diego Bay och bara njöt. Resten av dagen ska vi nog bara chilla och antagligen bada lite i poolen.

Sen får vi se vad som händer imon.

Puss

San Diego

Efter sex timmar i en bil så är vi äntligen här! Vi har bara käkat middag idag för mer hann vi inte med. Men imon ska vi besöka ett militärfartyg så det kommer bli kul. Kommer kanske mer om dagen imon. Ville bara säga att allt är bra :)

Puss

High School Football

Nu har man varit med om något väldigt amerikanskt. Nämligen sett en high school football match med Cheerleeders, bandnördar och maskot. Det var riktigt kul att kolla på allting, och det var verkligen som i filmer.


Det var väldigt många som var med i laget.


Cheerleders


Band geeks


Jag, Lisa och Anne-Sofie :)

Jag filmade också lite men orkar inte fixa med videon just nu. Så kanske lägger upp någon när jag kommer hem från California :)

Så vi hörs om en vecka! Kommer hem nästa söndag. :)

Puss på er alla<3


I will be stronger

Äntligen är veckan över! Har haft en jobbig dag med mycket bråk mellan barnen, är så glad att den är över!
Ikväll ska jag kolla på High School football med tjejerna och det kommer bli riktigt kul. Och imon åker vi ju till California :).

Men nu ska jag plugga och sedan hämta posten.

Puss

För dig ska jag göra det 1000 gånger om.





Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan

Kära Folks!

Dagen har rullat på som vanligt. Vädret har varit helt underbart! Var i parken med barnen och bara njöt, verkligen helt underbart. Som en perfekt svensk sommarkväll. Och för er som undrade så säger man det går bra nu, ungefär som ett ordspråk. Betyder exakt dom orden. Det går bra nu, med det mesta.
Gloria sa idag också att hon älskade mig och det värmde i hjärtat. Hon är helt underbar när hon inte är grymt jobbig! Haha.

Pusss


Dagen i Bilder


Cyklade till parken och njöt av det sköna vädret




Mycket vatten var det...




Tog en mysig kvällspromenad med Anne-Sofie. Kass bild jag vet.


Det går bra nu!

Puss


Always Lunges

Precis hemkommen från en mysig dinnerdate med sköningen Maria. Tog dock inga kort, måste verkligen bli bättre på det! Känner att jag börjar komma in i livet här nu och det känns riktigt skönt. Hösten känns fullspeckad och på våren har jag många planer.  
Men nu väntar sängen och imorgon ännu en arbetsdag.

Puss

PICS












My lovely hostfamily




Playing soccer in the wonderful weather.


Stormigt

Vi har just haft en tornado i Chandler. Som tur var var vi inte hemma och vi tror att den inte kom till vårat hus. Men ett hustak åkte av i norra Chandler och vi bor i Södra. Just nu ösregnar, åskar och blixtrar det. Temperaturen har sjunkit riktigt mycket! Det är bara 20 grader här nu. Jag hoppas att ovädret är över tills 18.30 för då måste jag iväg. Men just nu är jag glad att inget hände med vårat hus! Och ingen mer tornado tack!

Btw tornadon var inte så stor så ingen behöver vara orolig :) Eller jag har ju förstårs inte sett hur det ser ut i norra Chandler. Men jag tror inte den var så stor.

Puss


Hemma

Nu är vi hemma från apple annie's och det var mysigt där. Har för första gången i mitt liv sett en skorpion och plockat pumpor. Bilderna kommer imon, eller tisdag. Barnen har höstlov just nu så det blir inga lediga timmar på dagarna denna veckan. Men jag ska nog klara mig ändå! Haha.

Puss

I can make it anywhere

Efter att ha tränat i 1 timma och 45 min är jag helt slut! Jag känner mig verkligen jätteseg, så när jag hämtat upp Gloria ska jag nog också ta en liten sov stund!
Idag jobbar jag kväll, eller till 20.30 så det är lungt. Men imon åker jag och min host family upp till Apples Annie's och plockar äpplen. Vi var ju där uppe för några veckor sedan men då plockade vi persikor istället. Men det ska bli kul, ska vara lite kallare där uppe med så det kommer bli gött. :)

Ni alla får ha en grym helg! Kanske hörs senare eller på söndag!

Pusss


RSS 2.0