Nä men titta vad som hände där

Ett år tog det och sen var jag fast igen.

Vans

Sorry för min låga uppdatering men det är ju bara för att min mami är här :). Idag har vi shoppat, eller mest jag haha. Vi var också på IKEA och köpte glögg, pepparkakor, knäckebröd, lingonsylt och lax. Mums! Försökte hitta en adventljusstake där också men fann ingen... Nu ska vi titta på Snabba Cash som vi började kolla på igår. Bilderna från allt kommer när mamma har åkt hem!

Happy Thanksgiving

Jag önskar er alla en happy Thanksgiving! Nu bär det snart av till min värdmammas syster för att fira med massa mat. Ska bli riktigt kul att se hur allt smakar, man har ju bara sett på film och tv hur dom gör här i staterna. Och nu ska man få uppleva det live. Haha. Ska försöka ta lite bilder också så ni får se hur all mat ser ut :).
puss

James?

Min nya dator är en macbook och den är grymt bra! Jag rekommenderar alla att köpa en sådan och använd student rabatten för den är bäst. Annars ska jag och mamma bjuda på rårakor ikväll och äggost. Så man kan ju hoppas att dom gillar det :) haha.

CHRISTMAS?

Helgen var skön. Vi tog det lugnt och bara chillade. Det var skitkallt i Flagstaff och Sedona. Inte så skönt! Så är just nu glad att vara tillbaka i phoenix värmen. Påvägen hem stannade vi vid ett outlet mall. Och det var grymt! Fick två par skor och en t-shirt för 60 dollar. Och en tröja som har kostat 60 dollar fick jag för 25 dollar. Riktigt bra.
Nu sitter vi på starbucks och väntar på att min klass ska börja. Suck! Jag orkar inte gå på den egentligen... Men men jag måste ju. Och dom har börjar spela julmusik överallt. Jag kommer ju tröttna innan december har börjat! haha.
Ha en bra kväll alla! KÖSS


MOM<3

Sitter just nu i ett hotellrum i flagstaff med min mamma! Jag gillar't<3 Idag har vi besökt Grand Canyon och imon blir det route 66 och lite chillning. På söndag blir det sedan sedona.
Btw jag ÄLSKAR min nya dator!

Eight to go

Tjo tjo!

Imon kommer min mamma hit! Wieee Can't wait! Och på fredag åker vi upp till Grand Canyon/flagstaff/sedona så det kommer bli awesome! Känns helt sjukt att den dagen redan är här. Jag har också beställt svenskt bröd och kaviar från henne. Mums! Det är bara Galet helt enkelt! Haha.

KÖSS

Tell me what you want to hear

Vad skulle man gjort utan mina underbara människor? Tack för att ha gjort denna helgen värd ändå om den har varit jobbig. Har märkt att det blir fler och fler sådana dagar nu. Kanske beror på att jag vet att jag snart kommer åka någonannanstans.


Absolute

Soft jobbkväll igår. Det blev filmkväll och barnen var snälla. Skönt helt enkelt. Idag har jag tränat på morgonen så är skitrött nu. Sen var jag och kollade på Delilah's fotbolls match och nu sitter jag här och softar. Ska snart gå ut och sola/sova lite och ikväll hittar jag på ngt roligt med Lisa :). Sen imon blir det förhoppningsvis parkhäng hela dagen lång. Mys!

Soligt

21°C

Nuvarande: Soligt
Vind: N, 0 m/s
Luftfuktighet: 15 %

I GOTTA FEELING

Fick reda på en sak som jag inte alls gillar. Det kommer bli så jäkla jobbigt! Men vem vet om jag ens är kvar tills dess? Nu börjar jag jobba om 40 minuter och jag hoppas att barnen är snälla idag. Orkar inte med massa gnäll och skrik. Vi ska göra vår egna pizza idag så jag hoppas det blir en rolig sysselsättning. :)

Annars idag så har jag solat, skypat och varit på gymmet. Skön dag helt enkelt.
Men idag har jag faktiskt lite hemlängtan, efter mina vänner och allt som har med Göteborg att göra. Men snart så kommer jag ju hem igen! Wohooo :D

Puss

SEVEN DAYS

Jag vill bara mysa ner mig i min säng och kolla på någon bra film. Men istället ska jag snart åka iväg till gymmet för lite träning. Jag håller humöret uppe med att imon får jag sovmorgon! Då blir det till att mysa i sängen.

Dagens: We going to play snow white. So you need to make a kissface.
And this is how you do it:



Btw bara en vecka kvar till min mamma kommer :D Längtar som bara den!



Pics from the week


Bakade lingonberry bread!


Mums!


Min alldeles egna parfym :D


Starbucksmeeting


Går till skolan i det kalla vädret


Homeschooling


Söt!

Ja, mina värdbarn är sköna!

Btw för er som undrar så brukar min värdfamilj käka detta till thanksgiving:
Kalkon, Cranberry sauce (vänner haha), Äpplepaj, Pumpkinpaj, mashed potatoes, craving och french rolls. :)


It's sooo chilly!

Nu börjar det fasiken bli riktigt kallt här asså! Imorse var det bara 8 grader och just nu är det bara 19 grader. Så idag måste jag komma iväg till target och få köpt mig ett par jeans. De ända långbyx liknande jag har är ju mina leggins och mina träningsbyxor. Så jeans behövs! Haha.

Btw det var inte jag som ville gå i rematch. Grejen var den att min familj inte har råd att ha kvar mig längre så det är därför jag leter efter en ny familj just nu (som jag inte ens tror har börjat haha). Så jag har inga bra ideer på vad man ska säga till sina host parents om man vill gå in i rematch. Men usch vad det där måste vara svårt! Är så glad att jag inte har behövt göra det. :) Men ett tips är att ha med er eran LCC, för min kompis gjorde det utan hennes och jäklar vad hennes familj var elaka mot henne!

Puss

SNÖ?

Jag hör att det är snökaos i Sverige just nu. Själv springer man fortfarande runt i shorts på dagarna. Fast på kvällarna börjar det bli rikigt kyligt alltså! Så ska nu bege mig till target för att fixa några billiga jeans och efter det blir det starbucks med Anne-Sofie och Lucy.

Puss

Kajak?

Om man går in på google maps och söker vägbeskrivningen mellan USA till Kina så är nummer 29 på listan denna:

29. Paddla över Stilla havet i kajak
2 756 mi

HAHA!

För man vill ju verkligen paddla över stilla havet. Och speciellt i en sådan här:


We be them boys

Nu kan man lösa in sin check hemifrån här i staterna. Allt man behöver göra är att ta ett kort på framsidan och baksidan av checken och sen är det klart. För man vill ju inte gå dom dära extra metrarna till garaget för att ta bilen till en drive thrue atm. Haha. Det är ju verkligen konstigt att så många är överviktiga här.

Btw mitt bröd blev skitgott! Äntligen får man äta ngt lite mer grovt. Dom har ju typ bara mjukt bröd här, inget lixsom tuggmotstånd.

Nu är det bara 10 dagar tills mamma kommer! Galet.

puss

SAKNAR DIG




Hiking och IKEA

Dagen började med att vi hikade upp för ett berg. Var galet jobbigt! Men utsikten var fin och det var värt det. Sedan åkte jag och Lisa till IKEA och gick runt i Sverige en liten stund. Vi handlade också med oss lite svensk mat, bl.a. köpte jag lingonbröd som jag ska baka senare idag. Hoppas på ett gott bröd!












Nästan uppe.


UPPE!


On the top.






It's a rush I can't explain

Igår och idag var jag i Tempe marketplace och hängde med lisa. Jag gillar verkligen det stället! Supermysigt. Idag sprang vi både ett halfmaraton och cyklade lite. Kvällen avslutades med en konstig tankning. Imon blir det upp tidigt för vi ska ut och hika!




Yes! Vi klarade det :D


och såhär ser det ut framför mitt gym.

PÖSS


Here We Go Again

Ikväll blir det bio med fina flickorna! Ska vara duktig denna gången och ta mycket kort. Men innan det ska jag åka och träna, behöver träna bort lite rastlöshet (fast jag har massa saker jag måste göra) och lite saknad. Haha se om jag lyckas med det sista!

TTYL!


I FEEL THE CHEMICALS KICKIN' IN


Neon Trees- Animals

När denna låten kommer på i bilen då åker volymen upp och det går inte att sitta still!


Brighter than Sunshine

Idag hade vi mötet med min LCC och nu vet jag hur allt ligger till. Min sista jobbdag, alltså den första dagen jag kan lämna familjen, är den 14 december. Den sista dagen i amerikat är den 1 februari, så om jag inte har hittat en familj tills dess får jag åka hem till kalla Sverige. Man behövde inte sätta ett sista datum och min host family sa att om jag inte hittar en familj så kommer dom ha kvar mig till Juni. Men jag kände att jag ville ha ett slutdatum för att kunna planera lite saker. Sen skulle jag också känna mig overflödig på något sätt om mamman var hemma hela tiden. Jag menar när Tina är hemma nu efter jobbet och jag jobbar känner jag mig överflödig. Helt enkelt skulle jag inte klara av det.
Jag tror detta blir bra och det få bli som det blir helt enkelt. 

Sen måste jag försöka få almondmilk till Sverige. Godaste mjölken någonsin.
Almondmilk forever in my heart<3

LOVE


Bild från weheartit.com


VAD GÖR DET OM 100 ÅR NÄR ALLTING KOMMER OMKRING?



På kvällen när jag ska gå in i garaget för att hämta bilen känns det som om någon ska komma fram ur mörkret och mörda mig. Det är verkligen skitläskigt att gå till bilen från dörren under den tiden. Det känns också som om någon har gömt sig i bilen och när jag minst anar det kommer människan att hoppa fram och mörda mig eller nåt! Haha, men än sålänge har inget hänt och jag hoppas inget händer heller!

Btw mina värdföräldar och jag ska ha möte med min LCC antingen idag (onsdag) eller imon (torsdag). Så där får jag äntligen vilka datum det är som gäller, tänk om jag måste åka hem innan jul! Äh allt ordnar sig till slut.

Puss


Jag trodde aldrig att jag skulle stanna så länge

 



Bara två veckor kvar tills jag får min efterlängtadet mcbook!


For the win

Dagen har rullat på som vanligt. Var och handlade med Talia imorse och sen var det dags för hennes tandläkartid. Dom håller ju på att dra ner några tänder som "fastnat" inne i tandköttet tror jag. Så idag skulle dom dra åt kedjorna hådare så att dom börjar dra ner tänderna lite mer. Usch! Tycker verkligen jättesynd om henne, men som tur är mår hon bättre nu ivf.

Nu ska jag iväg till gymmet för att träna. Har som så många andra bestämt att November månad ska bli en bra månad. Jag ska verkligen försöka att inte äta något med mjölk i och inte heller några sötsaker. Enda undantaget är Thanksgiving, kommer antagligen bara uppleva det en gång här i amerikat.

Puss på mina gulligrisar!

Trick or Treat

Igår var jag ute och körde trick or treat med kidsen och det var verkligen supermysigt! Massa barn i söta kostymer som sprang från hus till hus och fick godis. Det var riktigt kul att se alla dekorationer som folk hade. Vissa hade bara en pumpa medans andra hade ett uppblåstbart slott och några visade t.o.m en film utomhus!


Gloria var hur söt som helst i sin peter pan kostym!


Dekorationen utanför vårat hus.


Trick or Treat?


Riktigt coolt!


Slottet!


Blev sjukt impad av detta asså! Dom hade också ett tält med en rökmaskin i, ifall man vågade kunde man gå igenom till andra sidan för att få mera godis!

En liten video på "utomhusbion"


RSS 2.0