Kommer bli en bra kväll!

Nu är jag påväg att prova min balklänning och sen blir det fest hos anderas med klassen! Lovely!
Btw det ska bli 20 grader och sol på balen och studenten :D Jag gillar det!



Ebba Grön- 800 grader

Puss pussgurka, haha.


I wanna be with you!

O my gosh vad jag kommer sakna dig! <3




En dag kvar!

Det är helt sjukt, jag har bara en dag kvar som jag kommer vara i skolan! För på tisdag är det fältstaffeten, onsdag bal, torsdag lediga och fredag studenten. På fredag kommer man ju vara i skolan men det är ju inte samma sak... Så imon måste jag städa ut mitt skåp och så... Har fortfarande inte hittat min eng bok, hrm inte så jäkla smart sofia! Aja får la ta och lösa det på nåt bra sätt! Haha. Igår var vi ivf hos knut och hade grillmys, alltid lika roligt med dom människorna! Dom är så sköna, inga krav eller nåt utan det är bara chill. I love it!

Nu är det bara 3 veckor kvar till USA, helt galet!
Ha de bra, hej så länge! Haha

Bilder från igår!


Jag och Lollo på bussen!


Lethonen och Simon (som förövrigt inte går i våran klass)


Oscar *2, den ena går inte heller i våran klass.




På väg hem


Anna får snålskjuts, haha.

Sen så spelade vi in en film igår med, men nu när jag kollar på den så var den värsta fail! Haha, så den får ni inte se på!

Love Long Distance

Är super mega trött! Jag frågar mig gång på gång varför jag sitter här framför datorn och surfar runt! Jag blir ju inte direkt piggare utav det... Anyway ska nog kolla på film nu! Idag ska jag träna, var jättelänge sedan jag gjorde det, men det har inte funnits någon tid. Men nu när skolan är över så får jag ju massa tid över, men den tiden ska jag inte lägga på att träna eller sitta i soffan och dega utan jag ska umgås med folk! Bortsett från idag då, haha. Eh blir bättre när fritidskortet börjar gälla dygnet runt! 
Jag måste skicka in hälsoundersökningen och betala au pair club saken. Får la köpa frimärke sen ifall inte lollo gör det senare! Haha

Btw gårdagen var awesome! Hade skitkul med klassen, ändå om man inte umgicks så mycket tillsammans så var det roligt ändå :) Lite bilder från kvällen kommer lite senare! 

 

Grym!


Så jäkla grym är han! Man blir så jäkla glad när man ser detta. Och ser ni att Simon sjunger med! haha så jäkla coolt!

JAG ÄR FRI!!!

Sista provet i gymnasiet är klart och ikväll blir det fest! Jag gillar detta grymt mycket! Men nu är det mys i soffan som gäller. Jag har absolout ingenting kvar att göra i skolan och det känns underbart! Nu är det bara au pair saker som ska fixas men det kommer ordna sig! 


Oh yes!

Just nu är jag så jäkla taggad inför det sista provet som jag ska ha imon! Haha eller inte! Men det är lixsom det sista vi gör, alltså arbete/prov i Gymnasiet, det är helt sjukt ändå. Den dagen som man för 3,2 och 1 år sedan trodde var så långt borta. Men helt plötsligt så är den här. Jag längtar så galet mycket tills imon, efter fysik provet! Då blir det sticky med några från klassen så det blir riktigt najs!


Min underbara klass! <3

Glory days to come

Den 5 juni ska jag gå på Green Day konserten som är på Ullevi och idag fick jag reda på att Johnossi ska vara förband till dom! Wooohhoo! Johnossi lixsom. Jag var jättebesviken att jag inte fick tag i biljetter n¨är dom var i Göteborg för några veckor sen. Så detta är awesome, att dom kommer och spelar på ullevi! Ett förband som jag verkligen ser fram emot! :D Ni får en grym låt av dem att lyssna på! Det kmr bli grymt! Wiieee :D


Johnossi- Glory Days to Come

Goodday suckers! :D

How good it can be

Igår så var jag på parken, men det var helt dött där. Alltså verkligen helt dött! Det var jag, erika, mli och anna och typ 10 personer till eller något. Abslout inga alls. Haha, och sen när vi kom ut på avenyn så var det fullt med folk. Men vi behövde bara betala 20 kr i inträde så det var okej ändå.
Idag så har jag varit på fusikstuga och sen så har jag simmat lite. Imon blir det läkarbesök, ska äntligen göra hälsoundersökningen. Får se hur mycket det kostar imon, haha sitter och kollar på wipeout! Så jäkla roligt, haha.

Lite bilder från igår:


Erika och Jag innan vi gick ut!


Där står emelie och väntar! Haha


Göteborg på kvällen.

Pusspuss<3


TAGGAD TILL MAX!

Woohh världens bästa väder och utgång med underbara människor! Jag gillar det! Synd bara att killarna inte kunde, men det får bli en annan gång.
Nu jävlar tjejer ska vi ha kul!


Today it´s a Partyday!

Igår så var jag i sthlm och fixade visumet, allt gick hur smidigt som helst :) Träffade några trevliga människor där så det var kul! Idag så har jag och mamma varit inne i stan och handlat. Jag hittade en present till föräldrarna, en bok om Sverige :) Den var jättefin så det blir nog bra :) Till barnen ska jag köpa sverige tröjor och en bok.
Sen var det ju Göteborgs varvet idag så vi kollade lite på det med. Underbart väder är det! :D

Ikväll blir det utgång med Emelie och Erika. Det kommer bli riktigt kul. Speciellt när det är så fint väder. Synd bara att inte henke eller Mats kunde följa med... Aja det får bli en annan gång, innan jag åker ivf!

Puss på er och hoppas eran kväll blir lika underbar som min kmr bli! Haha

Körkortsteori

Ibland kan det faktiskt vara lite kul att läsa körkortsteori! Speciellt om man kommer får läsa sådana här meningar:

A roundabout is an intersection control device with traffic circulating around an island.


Hahha Roundabout, jag älskar ordet! Som förövrigt betyder rondell, haha.
Nu ska jag återgå till att läsa Arizona körkortsteori på balkongen i den underbara kvällsolen. Det måste vara typ 20 grader, minst asså! Lovely!

SOOOL!

Hej hej från solen där jag ligger och solar och lyssnar på gyllene tider! :D Jag gillar


Bilder från i fredags

I fredags var vi ju då hos halldin och det var riktigt kul! Jag slänger in en film och några bilder. :D


Vi hade hattparty!


Hela gänget smalat!


Hela gänget en gång till :D


Jag behöver inte ens förklara denna videon! Haha

Oh yes! Goodnight my friends!

Lista

Vad jag måste göra innan jag åker:

-Få visumet
-Hälsoundersökning

-Köpa adapter
-Läsa igenom körpapper
-Läsa igenom andra papper
-Packa
-Kolla handbagage
-Lås upp min 3mobil
-Köpa presenter till värdfamiljen
-Köpa almenacka
-Växla lite pengar till dollar
-Fixa Fullmakt
-Föra över låtar till datorn
-Köp Hårddisk

Vad som har hänt i helgen, och det är sjukt mycket, kommer i ett senare inlägg! :D

Pusss<3


Äntligen slut!

Idag var det sista gången på simskolan, så himla skönt! Har längtat efter den här dagen i typ 15 veckor! Nu kan man bara festa loss på lördagar och man behöver inte tänka på att man ska upp tidigt och jobba i 7 timmar! Och så är jag färdig med mina loklistor och lönerapporter! Så jäkla skönt :D
Imon väntas skola igen och en pluggvecka! Usch och fy,

Denna vecka ska jag plugga:
Svenska novell
Svenska krönika
Etik och Livsfrågor
Fysik

Men på fredag är det bara TVÅ VECKOR KVAR TILL STUDENTEN!!! WIEEE  och bara 4 veckor kvar till USA!! Sick alltså, fan galet

Och shit vad jag kommer sakna Lovisa Jäberg! <3 Min tvillingstjäl! ( haha hur stavas det?)

Nu ska jag sova, ska upp tidigt och plugga! Pusspuss

WAZAAAA

Igår var det kul! Som alltid med dom människorna. Vi började att ta bussen ut till halldin, vi missade hållplatsen så fick gå en liten bit´men det var ju så fint väder så det var lungt! Sen när vi kom fram åt vi en förätt som hallidin hade fixat, as go! Det var fetaost med olja och tomat och chili/paprika. Sen så hade man med sig egen huvudrätt och för min del blev det mosaka, mums! Sen flyttade vi oss in i värmen och partyt kunde börja! Det var as kul! Vissa var lite väl närgånga men man hade ju inte förväntat sig annat, haha.
Senare på kvällen/ natten så blev det efterrätt, tårta och sorbetglass, mums! Så det var kul, ett så skönt gäng asså! Bilder/ filmer kommer senare när jag har laddat kameran.

Hej så länge :D


Gårdagen

Igår så var jag först oh firade mormor. Sen hade Lovisa lite utbrott och skrev till mig " Alltså ärligt sofia! Sova kan du göra när du blir gammal! Vi är fan lediga och du vill inte göra nåt!<3" haha, jaa så efter detta fina smset tog jag mig i kragen, gjorde i ordning mig på 20 min och stack in till stan med lollo. Ingen annan ville följa med suck! Men vi kom igen halv nio och drog till sticky där vi hoppades på att komma in innan nio.. men nee kön var mega lång så vi fick betala 60 kr+30 för gaderob! Men men det var jättebra där! Fast man gjorde ju lite saker man ångrar nu, haha. Eh vi har bara tre veckor kvar i skolan! Och av dom så är de typ 10 skoldagar! :D

Fick inga bra bilder från igår... Idag blir det middag hos halldin! Mys! Så bussen går 17.40 och innan dess ska jag ha gjort något nyttigt i varjefall!




Den blev helt fail, men tryck bara på den så hör ni låten ivf! haha

Pusspuss

Underbara bilder

Hittade en sida med hur fina bilder somhelst! Kolla in på denna sida: http://www.pixdaus.com/ för att få se mer bilder! Verkligen värt ett besök.
Jag fastnade för denna bilden.


Så söta!

Lista på saker att göra

Jajamensan nu kommer listan med saker jag ska hinna med innan jag åker.

Au pair saker:

-Få visumet
-Hälsoundersökning
-Köpa adapter
-Läsa igenom körpapper
-Läsa igenom andra papper
-Packa
-Kolla handbagage
-Lås upp min 3mobil
-Köpa presenter till värdfamiljen
-Köpa almenacka
-Växla lite pengar till dollar
-Fixa Fullmakt
-Föra över låtar till datorn
-Köp Hårddisk

Andra saker:

-Skriva klart so:n (typ färdig)
-Skriva om svenska krönikan
-Skriva svenska novell
-Etik Och livsfrågor
-Ta kort
-Skriva eng (typ färdig)
-Fysik slutprov!
-Beställa klipptid

Mycket av detta, spec skolsakerna kommer att försvinna nästa vecka. Och nästa vecka igen ska jag på hälsoundersökning, så det kommer också försvinna då.

Anyway helgen kommer att bli full. Imon blir det 75-års kalas för Mormor. Fredag blir det middag hos halldin. Lördag blir det... hos Fanny ;)haha. På söndag blir det simskoleavslutning hela dagen lång!
A just det ja, nästa vecka ska jag upp till sthlm också. Så då får jag ju förhoppningsvis mitt visum!
Ne nu ska jag plugga en liten stund innan jag och Amanda ska simma!

Puss på er!


Jag måste aktivera word!

Japp det måste jag göra, tänkte skriva det här så jag kommer ihåg det! Haha. Senare idag (typ ikväll) så kommer jag lägga upp en lista på vad jag ha kvar att göra innan jag åker. Men den tar vi senare, för nu ska jag vara duktig och plugga so, vill blir färdig idag!

Pusspuss

Maria Montazami

"Jag tänker på svenska, översätter till engelska och sen tillbaka till svenska igen. Så det är ju inte så konstigt att det tar en stund tills orden kommer ut." haha Maria Montazami, skönaste människan asså!

Btw så har jag hittat en grupp på Facebook med au pairer som ska till southwest området! Och idag så skrev jg ett inlägg där och jag hittade en tjej från frankrige (hur det nu stavas) som ska bo 20 min från mig! Wieee :D
Hoppas jag hittar några mer där.

Jag älskar Svenska Hollywood fruar! Haha


I´m going to live in the desert! Whoo :D

Pusss på er!

Så rätt, Så rätt!


Johnossi- Glory Days To Come

Första samtalet på skype!

Jag har precist pratat med min hostmum och barnen och det gick bra! Barnen verkar stört sköna, och dom tyckte det var jättekul med kameran, hihi. Dom höll på och vinka och så hela tiden, men det var så kul! Men ljudet var sådär så ibland hörde man inte alls vad dom sa, och jag bara sorry? haha. Asså det kommer ju bli lättare att prata med varandra när man är där, då man hör allt vad dom säger och så. Jag var nervös och det blir några jahop stunder, men annars så :) haha. Nee men för att vara första gången på skype och typ andra riktiga gången på telefon så tyckte jag det gick helt okej. Mycket bättre än första gången över telefon i varjefall. Herregud vad nervös jag var då asså, haha.

Men anyway jag ska berätta om helgen, i fredags var jag lollo, fanny och sussane på parken och det var helt okej ändå. Det var mysigt där. Igår så var jag med ytterbygänget, vi åt först på hard rock ( så jävla dyrt!) och sen såg tjejorna the last song och killarna iron man 2. Men the last song så jävla bra asså! Sorlig men grymt bra!
Igår så köpte jag också ett par skitsnygga skor från vagabond och en studentfest klänning från hm :D.


Mina snygga skor!

Btw provade balklänningen idag, fortfarande rätt så mycket kvar, men den blir nog jättefin tillslut!

Det har varit en hård dag med 8 timmar jobb! Så nu ska jag kolla runt på nätet.

pusss

yooo bitches!

Igår var det fun fun, like always när jag och lollopollo (haha) är ute. Nee men det var ändå helt okej, lite konstiga personer bara men men. Imon ska jag antagligen skypa med min hostmum, men får se hur det blir med det. Ska ju prova min balklänning imon också. Men förhoppningsvis ska det funka.
Btw taggar inför nästa vecka då det blir sexparty! haha. och sen den 22 maj så blir det utgång med ytterbymänniskorna, det ska bli intressant och askul!

Well now im going to do something else!

Have a nice time lovers!

Herregud vad tiden går fort!

Det är fy fasiken bara 14 skoldagar kvar till studenten!! Helt galet! Och så är det bara 45 dagar kvar till USA!! It´s crazy... Jag ska försöka att leva i nuet. Och shit vad jag längtar tills typ kl. 14.00 den 27 maj, för då är slutprovet i fysik b över och det betyder att det finns absolut inget kvar i skolan att göra! Efter den 27 maj är alltning över, jävlar. Då ska det firas!

PARTEY

Oh yess! Ikväll blir det part för hela slanten! Är taggad till max! haha, bara det inte finns massa små 92:or överallt. Dom bara förstör asså ;) haha. Nee men det kmr att bli pure awesome!



Party i sko-landet var grymt kul!


Wohooo<3

Btw måste snart hänga tvätt, sigh! Men thats life. Nu ska jag skriva om the Beatles igen, har skrivit 3 sidor nu! Jippie, typ bara två kvar på huvudelen och sen blir det inledning och "vad har detta fått för konsekvenser för framtiden" blablabla...

Later suckers!

You Make Me Smile

I vissa stunder, som i denna, är man sjukt taggad inför USA! Men jag undrar verkligen hur det kommer kännas att ta över efter den andra au pairen. Samtidigt som jag är jättetaggad vill jag inte lämna vissa personer, men jag antar att någongång i livet måste man lämna dom man älskar. Jag ska klara den utmaningen också.
Jag ska stanna i USA i ett år, jag ska verkligen det. Fy fan vad stolt jag kommer vara över mig själv sen.

Vi kommer att mötas på mitten!  <3

balklänning

på söndag ska jag prova min balklänning. Hon som har sytt den sa att kjolen verkligen blev stor! Jag blir lite orolig när hon säger så för jag vill inte ha värsta prinsessbakelsen... Aja jag ska bara ha den några timmar och efter ett tag kommer alla vara så fulla ändå så man kommer inte se vad andra har på sig! Haha.
Btw så har jag fixat visumet på nätet idag, hoppas jag gjorde allt rätt. Men alla som har varit där har sagt att det inte är något att oroa sig för.

Äh allt kommer att ordna sig någon gång i livet! Nu ska jag göra något annat, haha.

Puss

Perhentian Island is the place to be!


Vår underbara strand i Malaysia, perhentian besar. Det var lika fint som det ser ut på bilden!

Vad ska jag göra nu? Vad gör jag nu?

Jag gick upp tidigare idag för att jag skulle skriva lite på mitt tal och för att jag skulle skriva ett mejl till familjen. Men har jag gjort något utav det än? Nej?! Så nu börjar jag bli jättetrött, så jag funderar på om jag ska sova en stund, haha. Fast det är så grymt mycket att göra nu asså. Jag har so arbetet, svenska tal, ta kort till fotot m.m. Så jag borde egentligen göra någonting nu, men idag så har jag en 3 timmars lång fysiklektion.... Så seeegt asså!
Ne, nu ska jag bestäma vad jag ska göra!

Pusselipusspuss

Baby there´s a Shark in the Water

Idag har jag troget vart i skolan. Vi hade svenska och so, sen gick jag inte på fotot för jag hade inte tagit några bra bilder. Vi ska nämligen ta bilder till några dikter som vi har valt. Sen har jag skrivit lite på son idag, inte alls mycket egentligen. Jag har ingen ork att skriva idag, ingen lust till det heller. Så jag tänkte blogga lite istället och berätta om vad jag ska göra/ gjort idag. Om en stund ska jag ta bussen till ytterby och så ska jag spinna, idag blir vi tre stycken; Jag, lollo och amanda. Får se hur vi ska göra med platserna, haha.
Aja nu blir det surfa runt på nätet och leta lite au pairer kanske.

Föresten tycker jag man ska kunna stänga av facebooks chat när man är inne. Ifall man inte känner för att prata med någon men man vill ändå vara inne. Ska nog ge det som förslag. Nu börjar det nog snart regna här!


Hihi älskar bilden! Detär jag och den bästa lovisa i världen!

Hej svejs Leverpastej!

Du är en Järnklump och jag en magnet.

Idag har jag bestämt mig för att plugga järnet! Jag ska skriva mycket på son idag. Jag började när jag kom hem från skolan för 2 timmar sen, men sen skulle jag leta au pairer i Phoenix och äta. Så nu har typ en timma försvunnit... Men efter detta inlägget så ska jag plugga! Vill bara bli färdig med son, men jag tror jag kommer få gjort en del idag, är änna på ett sådant humör.
Helgen har annars varit skön, hos halldin var det kul sen på lördag blev det chill hos mli och det var skönt. Men igår hade jag simskola och herregud vad jag slog mig ( eller barnen slog mig, hrm haha) så nu har jag blåmärken på min kropp (hör inte till ovanligheten) och jag har torkat blod på min läpp.
Men det är bara två gånger kvar på min 5-åriga simskolekarriär, så lite får jag väl tåla!

Ne nu ska jag skriva om The Beatles! Wooho vad det ska bli kul! Eller inte, just nu i denna stund är jag taggad inför Phoenix och vad jag har att vänta mig.

Jag diggar dig<3

RSS 2.0