REGN

Ja, det regnade ca 30 min och efter den regnskuren hade vi fått nya sjöar här i Chandler! Tror bilderna kommer beskriva allt bra, så nu tänker inte jag skriva något mer.


Stolen välte omkull




Innan


Efter







 


Sugar Cookies

Igår gjorde jag och Gloria Sugar Cookies och dom blev riktigt yummy!
Idag hade vi en playdate och just nu hoppas jag att Gloria sover. Men jag hörde något uppifrån så jag borde nog gå och kolla, men jag håller tummarna att hon sover. Skulle också behöva en nap! Är så trött!

Men ikväll blir det bio, så det kommer bli najs :)

Okej, hon är defentivt vaken. Jag blir så trött!

PUSS

UPPDATERING:
Vi fick världens regnstorm här för ett tag sen. Det regnade grymt mycket och saker flög omkring. Dom sa tom. att alla soptunnor åkte ner till slutet av gatan. Självklart började det att regna precis när skolorna slutade så ett tag var det lite kaos om vem som skulle hämta Talia och Delilah, men allt löste sig. Bilderna kommer senare!


Back To School

Japp igår började två utav mina hostkids skolan och jag gick med Talia till skolan och såg till så hon kom till rätta. :) Eftersom det var Delilahs födelsedag igår så åt vi på Craker Berrel. Det var typ en western resturang och dom hade mycket gott att välja mellan.

Idag har jag bara Gloria att ta hand om eftersom dom andra var i skolan. Hon har varit lugn hela dagen (eller dagen är inte slut än..) och det har verkligen varit jätteskönt! Jag hörde av föräldrarna att hon kan nog vara lite hysterisk eftersom Delilah och Talia inte är hemma, men jag tror tom. att hon sover just nu! På den senaste tiden har hon bara varit i sitt rum och lekt och inte sovit någonting alls. Så detta är verkligen otroligt! Haha.

Oh just det ja, jag har gjort ett kollage med massa bilder på er hemifrån, och jag är skitnöjd! Haha.


Påväg til skolan




Skolans basketbollplaner


Bye Bye Delilah




Födelsedagsbarnet


Craker Barrel


Craker Barrel


Haha! Dom hade redan börjat med haloween och....


...Julskyltingen!


Kollaget!

KRAM



Världens mest kanske ohälsosamma resturang?

Heart Attack Grill i Chandler, Arizona kanske är världens mest ohälsosamma resturang. En hamburgare som dom säljer innehåller 8000 kalorier!! Jag måste checka in detta stället någon dag alltså! Haha



Lite coolt att den finns här där jag bor.

IKEA

Dagen bjöd på ett besök på IKEA. Jag köpte en äggskivare, en ram, kaviar och knäckebröd! Dom hade dock inte wasa knäckebröd, men det andra är minst lika gott. Jag var också på target och köpte en present till Delailah. Så imon ska vi äta middag på något ställe som hon har valt ut. Jag jobbar visst en liten stund på morgonen imon och sen kanske något mer på eftermiddagen.


IKEA!


Nya snygga solglasögon!


Never Say Never

Godmorgon alla glada! Eller det bli väl Godkväll för eran del. :)
Det blev inget IKEA igår utan bara Chandler mall, som är ett shoppingcenter, med Anna och Lucy. Men idag ska jag förhoppningsvis åka till IKEA och inhandla lite saker. Bla. en äggdelare, eller vad det nu heter. en sådan här:

CHARM Äggdelare svart Diameter: 11 cm
Bild tagen från http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/80083261

För jag tror nämligen inte att familjen har detta och eftersom jag är ett stort fan utav ägg så måste jag ha detta. Sen tänkte jag köpa knäckebröd och sen se ifall jag hittar en present till Delilah eftersom hon fyller år imon. Men jag vet inte alls vad jag ska köpa till henne... Men imon jobbar jag inte eftersom det är första dagen utav skolan så det är skönt. Ska till College en tredje gång för att göra det där testet som man måste. Så håll tummarna för att allt fungerar som det ska!


Chandler Mall




Lucy, en au pair från Tyskland :)


Anna med sin kaka. Haha!


Tidigt

Idag, Lördags morgon, vaknade jag 07.45 och var rätt så pigg. Jag somnade ändå inte förän runt 12 igår... Min kropp kanske har ställt om sig att gå upp tidigt pga alla morgonträningar som jag gjort. Jag ska lyssna på min kropp och förtsätta med detta! Haha.

Jag hoppas dagen bjuder på ett besök i Chandler Mall och IKEA med en annan au pair. Klockan är bara 08.25 men känner mig stressad. Jag har hela dagen på mig, så jag vet inte varför.
Det blev en sen läggdags för barnen igår, Gloria ville inte sova men Delailah var underbar och hjälpte mig verkligen att få henne att somna; så jag flyttade upp henne två points. Familjen har en "ladder chart" som dom använder. Den går från 1-10 och när man är på 10 får man göra allt, men om man t.ex. gör något dumt och hamnar på 8 så får dom inte simma, ha sleppovers m.m.  Väldigt användbar, för när Talia eller Delaliah gör något dumt är det bara att flytta ner dom och då vet dom att dom inte ska göra det igen. För Gloria använder vi Time out.


Gloria på 4th of July.

Ha de bra!

Maybe I need some rehab, or maybe just some sleep?

Igår var jag som sagt i Chandler Mall med några au pairer. Det var trevligt, men köpte dock igenting. Hoppas på att åka dit imorgonen igen och då ska det shoppas! Haha. Idag skulle jag egentligen åkt till cheesecake factory på kvällen men jag ska jobba ikväll mellan 18-23 så det var lite tråkigt..
Idag är det bara 32 grader! Ska ut och sola snart och tror faktiskt att det kommer vara behagligt att sola idag :).

Föresten när vi var i parken och lekte kurragömma så sa Gloria en sådan rolig kommentar. Det var min tur att räkna,
Gloria: Kan inte vi gömma oss tillsammans?
Jag: Men det är min tur att räkna nu så jag ska inte gömma mig.
Gloria: Men kan inte jag får gömma mig i ditt knä?
Jag: Men det är ju jag som ska räkna
Gloria: oh, hihi.

Haha, så himla kul var det!

Bjuder på lite bilder från gårdagen:


En älvklänning med tillhörande vingar tyckte Gloria var den perfekta klädsen att leka i.


Området


Området

Kramar



Godkväll!

Nu tar jag med alla mina blåmärken och går ut genom garaget för att möta Sarah. Vi ska nämligen åka till Chandler Fashion Center :). Sen kanske det blir bio ikväll också. Imon är jag ledig på dagen men jobbar på kvällen...
Idag cyklade vi till parken på morgonen och herregud vad det var varmt! Aldrig mer, usch!

Btw Min Spotify fungerar! YEY!!

PUSS


Shooting stars

Dagen har bjudit på städning, tandläkartid och djungelfärd. Imon blir det playdate och så kommer Allison (deras barnvakt) hit. Så jag hoppas morgondagen blir en bra dag. Hittade föresten Wasa knäckebröd på Target! Men det var lite synd att dom bara hade en smak... Hoppas jag kan åka till IKEA i helgen och köpa lite knäckebröd.
Idag fick jag också mitt american express card och kortet kom i en läcker box med en manual till, Haha. Ifall man nu inte vet hur man använder ett kort.


Deras "Brevlåda". Massa små fack.


Mina Hostkids


I denna fina asken låg mitt american express card!



Solnedgången!

Imon blir det morgonpromenad!
PUSS



-

Veckan har börjat bra, igår var Talia sjuk så det var en lugn dag. Åkte till College igår igen för att signa in mig, men ne då måste jag komma mellan 8-17 för att skriva ett test. Så jag fick snällt åka tillbaka hem igen, tur att det bara tar 10 min hem. Funderar om jag ska åka till gymmet just nu eller bara vara hemma. Fast jag känner verkligen inte alls för att sitta här och häcka. Men jag måste ju se ifall jag kan få låna bilen... Hoppas verkligen att jag kommer få en egen bil snart. Pratade med några au pairer som inte har någon bil alls, jag förstår verkligen inte hur dom klarar sig! Man måste köra ÖVERALLT här. Speciellt på sommaren när det är för varmt för att cykla eller gå. När jag gick ut från Bashas förut kändes det som om jag klev in i en bastu! För varmt helt enkelt. Men sommaren är snart över och på måndag börjar Talia och Delialah skolan. Vad hände med Juli? Det är galet att dom redan börjar... Gloria däremot börjar inte föränn i augusti.

Det är så kul att gå och handla på costco för dom har smakprover överallt! Så ett tips till fattiga studenter/ au pairer eller annat folk gå till costco och ät eran middag; jag lovar att ni kommer bli mätta.

Anyway så tänkte jag bjuda på lite bilder från college:









PUSS

Ett Av Världens Sju Underverk

Grand Canyon var Awesome! Det är galet stort och sjukt fint. När man först såg det från bilen så blev man mållös. Men efter man hade stått och tittat ett tag så var det inte så speciellt. Men det var ändå coolt att ha upplevt det och det var kul att campa med tjejerna. Vi åkte ju upp på Lördagsmorgon till Grand Canyon så vi kom dit runt 17. Men då regnade det vilket inte var så kul. Så vi bestämde oss för att åka upp till Grand Canyon nästa dag också och då var solen framme. Det ska verkligen vara sol när man ska till Grand Canyon för allting blir så mycket finare då.
På Lördagskvällen käkade vi korv och grillade smores. Smores är när man grillar marshmallows och så lägger man marshmallowsen på ett gramcraker( typ mariekex) och en bit choklad på och ännu ett gramcraker.

Föresten imon har jag varit i USA en månad! Yey på mig!


Grand Canyon


Man kunde se Colorado River härifrån




Nästan hela Au-pair gruppen




Vårat tält


Grilla Smores


Smores


Natti Natti

Barnen var jobbiga att lägga ikväll. Men thank God för amazing host parents! Dom fick mig verkligen att må bättre ikväll. Just nu är jag inte jättetaggad för Grand Canyon, men det kommer nog imon eller senare ikväll.

PUSS Btw usch vad jag saknar min bästa vän<3


Fredag

Sista dagen på min andra riktiga jobbvecka. På måndag har jag varit i USA en månad, yey på mig!
Imorse var jag på bodypump, ritkigt roligt men grymt jobbigt! Jag är ledig nu på dagen men ska jobba ikväll mellan 18-23. Men det är ändå rätt soft att jobba den tiden för att alla barnen ska ligga i sina sängar 21.00 så efter det är jag "ledig", eller jag får göra vad jag vill.
Idag så ska jag försöka åka till College och signa in mig för en kurs, tror det blir english grammar. Och så måste jag hitta en bankomat... Det är nog min första uppgift för det behöver jag verkligen! Och som sagt i helgen blir det Grand Canyon :), så ingen uppdateringen då inte!

Puss på er alla där hemma! Tänker på er<3



HOT HOT HOT

Det ska bli 46 grader imon och 47 grader på Fredag. Underbart, verkligen. För vem vill inte leva i 47 garders värme?
Anyway i helgen ska jag på mitt första au pair möte och vi ska campa i Grand Canyon. Det kommer bli riktigt roligt! :)

PUSS


Sushi och Open mic night

I går så var jag med Anna och Viola och åt Sushi. Det var riktigt gott! Efter Sushin åkte vi till ett cafe i Mesa där vi fick gratis glass. Vi fick detta för att Viola kände en person som kände en person som jobbade där eller något sådant. Det var i varjefall trevligt och de hade också open mic kväll så det var några som sjöng.
Idag så har jag varit på bio med Ale, en au pair från mexico, och vi såg Grown Ups. Filmen var faktiskt riktigt bra, det var en komedi med bla. Ben Stiller.
Nu till bilderna.


Såhär såg det ut klockan 06.00 på måndags morgonen.


Sushi!


Anna och Viola


Mesa


Free frozen yogurt






Open Mic night


Open Mic night


Hmm undrar om det verkligen var 50 grader idag... Men varmt var det i varjefall, eller inte varmt utan Hett!

Ska vara duktigt och gå till gymmet på morgonen imon med. :) Och sen imon blir det public pool med barnen och deras barnvakt som dom har ibland.

Godmorgon Sverige och Godnatt Arizona!


It´s Zumba time!

Klockan 09.15 a.m var jag på gymmet och gjorde Zumba. Det var riktigt kul, fast jag sög på alla steg, haha. Ledaren hade världens energi och man kände energin i hela rummet! Imon ska jag vara hurtig och gå på spinning 05.15 på morgonen. Det kallas Awesomeness! Btw allt var riktigt med pengarna, bara en grymt dyr startavgift, men jäklar jag ska använda gymmet som bara den så jag får credit för mina pengar!

Annars idag gjorde jag inte så mycket mer än att jag var på Starbucks nu på kvällen och träffade Anna,Anna och Viola. Det var trevligt och imon ska Anna, jag och Viola förhoppningsvis käka sushi :).
Men ifall jag ska upp och träna imon så borde jag verkligen gå och lägga mig nu!

Tänkte ladda upp en bild men internet jobbar sig så det får bli en annan dag...

PUSS


Dynamite

Dagen blev inte som jag hade tänkt mig.. Den började med en längtan efter Sverige och att vara au pair i London. Men nu känns allt bra igen :). Jag skulle ju som sagt till Arizona mills mall och träffa Emelie men när jag väl kom dit så hittade jag henne inte... Och grejen var den att hon hade ingen telefon eftersom hon ska flytta på måndag, så jag gick runt där själv en liten stund innan jag bestämde mig för att åka till Target. Efter lite "hjälp vad ska jag" så kom jag äntligen till motorvägen och var påväg till Target. Efter lite virrvarr där med kom jag fram till Target. Efter Target åkte jag till ett gym och signade upp mig. Grejen var att dom sa att det skulle kosta 29 dollar i månaden men nu fick jag 14 dollar i veckan helt plötsligt... Men jag ska cykla dit imon och säga dom ett och annat! Man bråkar inte med en tjej från Sverige ska dom ha klart för sig! Haha.


Arizona Mills


Dom hade typ en regnskog där, inte verklig då.


Dom spelade robyn i en skivaffär och jag blev så stolt! Haha

Puss på er alla!


Arizona mills mall

Snart åker jag iväg till arizona mills mall för att möta upp emelie och en annan tjej för lite shopping! Är lite nervös eftersom jag ska köra första gången själv. Men hoppas det kommer gå bra. Ska nog åka snart för jag måste fixa gymkort först. Men önska mig lycka till och håll tummarna för mig!


Solen i arizona! Haha

It´s 100 degrees outside and it´s raining

Japp det är så det var idag! Det regnade inte mycket utan bara några droppar men ändå. Idag har annars varit en jobbig dag! Gloria var galet jobbig idag, hon grät innan hon skulle gå på hennes nap och hon grät många gånger idag. Jag är så glad att det är helg nu och jag fick låna bilen imon! Yey :D Så imorgon blir det ariozona malls med Emelie! :) Men jag har faktiskt en grym familj! Barnen är söta, för det mesta, och föräldarna är verkligen jättesnälla!
Annars så frös jag i morse när jag hade min simlektion med Gloria, jag har vant mig snabbt vid värmen!

Hopplahej

Man känner sig så awesome när en treåringen rättar ens engelska... Anyway så börjar jag bli riktigt solbränd och mitt hår börjar bli blondare. Idag har det varit varmt och dom sa att imon kanske den första duststormen kommer! Det kommer att bli intressant! Btw jag vet inte om jag har sagt detta men på min första dag här så hade jag en gräshoppa i mitt sovrum, men jag dödade den som att det var en liten myra! Höhö





KÖRKORT!!!

Yes! Äntligen fick jag mitt arizona körkort! :D Idag är det Talias födelsedag så vi har ätit hennes favvorätt vilket är Peanutbutter med massa olika saker i som man kokar och sen har man nudlar till. Det var faktiskt gott!
Till helgen blir det förhoppningsvis Scottsdale och lite shopping!


Jag har Grand Canyon på mitt körkort! Det ni!

PUSS


4th of July

Först käkade vi massa mat/ plaskade runt lite i poolen innan vi au pairer gav oss iväg till Tempe för att kolla på fyrverkerierna. Bilen ställde vi hos några människor som Rebecca kände och så tog vi tåget in till Tempe. Det var mycket folk där och fyrverkerinerna höll på i typ en timme. Efter dom hade slutat så begav vi oss tills scenen och dansade till country musik! Haha. Sen gick vi alla au pairer (5st) och en annan person till Mojo som är ett yogurt ställe. Man tar en "burk" och så finns det olika smaker att välja mellan som man kan fylla burken med och sen i slutet kan man välja vad man vill ha på. Man kan välja mellan fruk, godis, nötter och lite annat. Sen så får man väga för att se hur mycket allting kostar. Dom hade två mjölkfria yougurtar och jag tog melon och den var riktigt god! Dom borde ha något sådant i Sverige.


Scenen och rätt så mycket folk.


Fyrverkerier




På Mojo.


Mojo


Tempe

Godnatt! PUSS





Poolen kallar!

Nu går jag mina få meter och lägger mig i den 40 gradiga värmen och stekar lite! Ett inlägg om 4th of july kommer senare!

PUSS

Costco


På Costco hade dom en grymt stor kyl!


Ser inte ut som en mataffär utan som en gigantisk lagerlokal!

PUSS
Btw på min första dag här i AZ var jag på IKEA och så firade jag svensk midsommar (inte på IKEA)  Haha!

Första veckan!

Första veckan avklarad, bara 49 to go! Det har varit sjut mycket denna vecka med allt som behövdes fixa och så. Nästan allting är klart bara en sak kvar att fixa Och jag hoppas verkligen att jag har fixat det tills Tisdag! 
Föresten så var det 117 F igår = 47,2 grader. Helt galet varmt var det!
Anyway imon är det ju 4th of july så vi hostar ett hejdå party för Rebecca/ 4th of july party. Så idag har vi varit på tre olika mataffärer för att fixa allt med olika alleriger och sånt. Idag var också min första gång på Costco och det var intressant. Var verkligen stort och allt fanns i big pack typ.

Saker som är lite annourlunda från Sverige är att när man åker någonstans med bilen så tar man med sig icepacks för att kyla av säterna. Och när man lämnar bilen sätter man upp en sak för rutan så att det inte ska bli så varmt, men ändå blir det sjukt varmt i bilen!
Här har dom också speciella områden där bara dom som är över 55 år få bo. Så det är lite roligt!

Hoppas alla har det bra där hemma!
Puss och Kram


AWESOME


Black Eyed Peace- I got a feeling flashmob on Oprah

RSS 2.0